background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Meer werkplekken met een werkzone

Nieuws Meer werkplekken met een werkzone

In FlexWhere introduceren we de werkzone, een nieuwe, extra manier om werkplekken in kaart te brengen. De werkzone is een vooraf gedefinieerd gebied waar werken mogelijk is, maar waar geen officiële werkplekken zijn ingepland. Voorbeelden zijn het bedrijfsrestaurant en het dakterras.

Ieder kantoor heeft plekken waar mensen achter hun laptop gaan zitten, maar die niet als officiële werkplek zijn ingericht. De werkzone zorgt ervoor dat ook deze werknemers zich kunnen aanmelden in FlexWhere. Dat kan heel simpel via FlexWhere voor Desktop. Zo zien collega’s in FlexWhere voor Desktop, FlexWhere voor Mobiel of de webomgeving waar deze persoon aan de slag is gegaan.

Markeer werkzones in het Control Centrum

Gebouwbeheerders en ICT-afdelingen markeren zelf werkzones in FlexWhere. Dat gaat heel simpel in het Control Centrum. Door minimaal drie punten op de plattegrond te zetten, creëert een organisatie een werkzone. Een werkzone kan ook een vergaderruimte zijn.

De gegevens uit de werkzones worden meegenomen in de statistieken. Net als werkplekken krijgen werkzones binnenkort een heatmap. Zo kunnen gebouwbeheerders, ICT-afdelingen en managers de werkzone meenemen in de analyses.

FlexWhere wordt continu verbeterd en uitgebreid. Zo is de beta-switch ook nieuw en is FlexWhere voor Desktop verbeterd. Lees alle release notes.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten