background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Ontdek FlexWhere's nieuwe Dashboard, dé manier om jouw kantoor te optimaliseren.

Blog Ontdek FlexWhere's nieuwe Dashboard, dé manier om jouw kantoor te optimaliseren.

Nikki Overmeen

Geschreven door Nikki Overmeen

linkedin

1) Maak kennis met het nieuwe Dashboard

2) Efficiënt gebruik van ruimte

3) Inzicht in de voorkeuren van werknemers

4) Dashboard functionaliteiten

5) FlexWhere's nieuwe Dashboard komt naar jou toe

6) Aan onze gewaardeerde klanten

In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door economische onzekerheid, is de vraag naar meer efficiëntie in bedrijven luider dan ooit tevoren. Ondernemers krijgen het advies om "Plannen te maken om met verschillende risico's om te gaan". Hoewel veel bedrijven reageren door kosten sterk te verlagen, waren de succesvolle bedrijven tijdens de vorige economische recessie degenen die investeerden in slimme hulpmiddelen om efficiënter te worden.

We presenteren het vernieuwde FlexWhere Dashboard, dat zal lanceren in augustus 2023, in samenwerking met onze klanten. Echte bedrijven, echte feedback en echte uitdagingen vormden de basis voor de upgrade van het dashboard.

Het nieuwe dashboard voorziet gebruikers van inzichten uit data waarmee ze werkruimtes efficiënt kunnen beheren, kosten kunnen verlagen en een beter begrip kunnen krijgen van de voorkeuren van hun team. Met deze hulpmiddelen is het niet alleen mogelijk, maar ook haalbaar om te groeien in een uitdagende economische omgeving.

Klik hier om een demonstratie aan te vragen.

Efficiënt gebruik van ruimte

Het nieuwe dashboard helpt je om je ruimte beter te benutten, vooral wanneer elke vierkante meter telt. Het laat je op een gemakkelijke manier zien hoe de kantoorruimte wordt gebruikt en hoe vol het is.

Nu kun jij beslissen om je ruimte te verkleinen of opnieuw in te richten op basis van echte gegevens. Dit kan je helpen om geld te besparen en je ruimte beter te benutten.

Als je ervoor kiest om je kantoor te verkleinen, zorgt de werkplekreserveringsfunctie van FlexWhere ervoor dat je team nog steeds hun werk kan doen.

Inzicht in de voorkeuren van werknemers

Het nieuwe dashboard helpt je om de voorkeuren en gewoonten van je werknemers te begrijpen. Door bij te houden op welke dagen werknemers liever op kantoor zijn, kun je leren hoe je je werkruimteplanning kunt optimaliseren, werknemers evenementen kunt organiseren en energieverbruik effectiever kunt beheren. Deze aanpak op basis van informatie moedigt een meer duurzame en efficiënte werkruimte aan.

Je ziet onder meer data waaruit blijkt of de organisatie groeit in het aantal medewerkers en welk type bureau de meeste voorkeur heeft (zoals sta-bureaus of bureaus met dubbele schermen). Als een groot aantal werknemers bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan sta-bureaus, kan een investering in meer van dit soort bureaus leiden tot gezonder, gelukkiger en productiever personeel.

Het nieuwe FlexWhere Dashboard biedt ook ondersteuning bij de invoering van flexibele werkafspraken. Door de veranderingen in de aanwezigheid op kantoor te monitoren, kun je strategische beslissingen maken over flexibel werkbeleid, werken op afstand en andere aspecten.

Dashboard functionaliteiten

Dashboard Dutch.svg


FlexWhere's nieuwe Dashboard komt naar je toe!

De visie van FlexWhere is gericht op het creëren van een geweldige werktijd op kantoor voor alle medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat deze update je zal helpen om dit te kunnen bereiken.

Klanten met een Pro Licentie kunnen uitkijken naar de release in augustus 2023. Klik hier om een demonstratie aan te vragen.


Aan onze gewaardeerde klanten

Wij willen onze dank uitspreken aan de klanten die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit dashboard. Jullie eerlijkheid, feedback en samenwerking zullen vele andere bedrijven helpen om in deze tijd voorop te blijven lopen!

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten