background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Reserveer een parkeerplek met FlexWhere

Nieuws Reserveer een parkeerplek met FlexWhere

Naast het reserveren van een werkplek is nu ook het reserveren van een parkeerplaats mogelijk met FlexWhere.

Eigenlijk werkt het precies hetzelfde als het reserveren van een werkplek. Een medewerker kan tegelijkertijd een werkplek, een parkeerplaats en een vergaderruimte reserveren. Het is niet mogelijk om 2 werkplekken of 2 parkeerplekken tegelijkertijd te reserveren.

De parkeerplaatsen zien er natuurlijk anders uit dan een werkplek. We streven altijd naar maximaal gebruiksgemak en hebben deze nieuwe functionaliteit zo intuïtief mogelijk gemaakt voor alle eindgebruikers.

Net als bij het reserveren van een werkplek kun je een parkeerplek ook voor uren, dagdelen en dagen reserveren. Ook wederkerende reserveringen zijn mogelijk (elke maandag bijvoorbeeld).

Het vooruit boeken van parkeerplekken in FlexWhere is beperkt en dit is afhankelijk van de instelling die de organisatie gekozen heeft. De instellingen hiervan zijn gelijk aan de instellingen voor werkplekken.

Elke medewerker kan een parkeerplek reserveren. In de toekomst wordt het ook mogelijk om een groepsreservering te maken voor parkeerplekken. Dit betekent dat je dan ook voor iemand anders kan reserveren. Het reserveren van een parkeerplek voor een bezoeker wordt dan bijvoorbeeld ook mogelijk.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten