Over ons

FlexWhere wordt gemaakt door Dutchview, een innovatief IT-bedrijf uit Deventer. Dagelijks werken tientallen mensen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en India aan de applicaties van Dutchview. Naast FlexWhere is dat Ed Controls. Dat is software voor kwaliteitsmanagement en communicatie voor met name in de bouwsector.

Dit zijn de gezichten van FlexWhere

Dennis Aarnink

Accountmanager & Deployment

Dorien Willems

Sales & accountmanager

René Boudeling

Salesmanager

Tolga Isikdemir

Deployment

Marko Faas

Content Manager

Canan Toylular

Business Development

Bekijk ook

Onze geschiedenis

In 2002 verscheen de eerste versie van FlexWhere. Na twintig jaar is het een robuust systeem voor flexwerken. Lees hoe we hier gekomen zijn.

Werken bij FlexWhere

FlexWhere groeit als kool. Wil jij ook bijdragen aan flexwerken in Nederland en daarbuiten? Kijk dan op Dutchview.com voor onze vacatures.

Nieuws

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 – Stand F26

De Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer gaat over zaken als flexibel werken en vergaderruimten. FlexWhere was ook op deze beurs voor de werkomgeving.

Ontdek trends op vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Onze FlexWhere-expert Dorien Willems gaf op de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer een presentatie over de rol van digitalisatie bij flexibele werkplekken.

Wij zijn ISO-gecertificeerd!

Dutchview heeft certificaten gekregen voor ISO9001 en ISO27001

Powered by Dutchview

FlexWhere is een applicatie van Dutchview. Een IT-bedrijf dat organisaties helpt het beste uit zichzelf te halen. Dit door de ontwikkeling van innovatieve software die het mogelijk maakt slim, doeltreffend en tijdbesparend te werken. We make it easy for you.