Over ons

FlexWhere wordt gemaakt door Dutchview, een innovatief IT-bedrijf uit Deventer. Dagelijks werken tientallen mensen in Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië en India aan de applicaties van Dutchview. Naast FlexWhere is dat Ed Controls. Dat is software voor kwaliteitsmanagement en communicatie voor met name in de bouwsector.

Dit zijn de gezichten van FlexWhere

René Boudeling

Accountmanager

Tolga Isikdemir

Implementatiemanager FlexWhere

Canan Toylular

Business Development

Wiebe Mensink

Wiebe Mensink

Medewerker supportteam

Marko Faas

Content Manager

Onze partners

Logo TOPdesk

Partner: TOPdesk

De software van TOPdesk ondersteunt Facilitair Management (FMIS) en IT-service management (ITSM). FlexWhere integreert met deze software.

Logo IKANDA

Partner: IKANDA

IKANDA breidt de functionaliteit van FlexWhere uit met uitgekiende hardware en software, onder meer op het gebied van displays en people counters.

Heuvelman is partner van FlexWhere

Partner: Heuvelman

Deze toonaangevende speler in de audiovisuele branche realiseert innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen, waaronder digital signage.

Bekijk ook

Onze geschiedenis

In 2002 verscheen de eerste versie van FlexWhere. Na twintig jaar is het een robuust systeem voor flexwerken. Lees hoe we hier gekomen zijn.

Werken bij FlexWhere

FlexWhere groeit als kool. Wil jij ook bijdragen aan flexwerken in Nederland en daarbuiten? Kijk dan op Dutchview.com voor onze vacatures.

Powered by Dutchview

FlexWhere is een applicatie van Dutchview. Een IT-bedrijf dat organisaties helpt het beste uit zichzelf te halen. Dit door de ontwikkeling van innovatieve software die het mogelijk maakt slim, doeltreffend en tijdbesparend te werken. We make it easy for you.