background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
background-image
Logo IKANDA

IKANDA is onze partner op het gebied van hardware en digital signage

De Belgische onderneming IKANDA biedt oplossingen voor slimme gebouwen op basis van onder meer sensoren en schermen. Het bedrijf levert ook people counters en software voor bijvoorbeeld bezoekersregistratie. IKANDA breidt de functionaliteit van FlexWhere uit met uitgekiende hardware en software en is daarom een gewaardeerde partner.

De belangrijkste oplossingen van IKANDA zijn de inzet van diverse sensoren en Digital Signage. Met sensoren kan de bezetting van onder meer parkeerplaatsen, werkplekken, vergaderruimtes en sanitaire ruimtes worden gemeten. Stem facilitaire dienstverlening vervolgens af op de meetwaarden van die sensoren. Denk daarbij aan schoonmaak, verlichting, CO2-waarden of verwarming.

Met Digital Signage krijgt iedereen in een organisatie steeds alle relevante informatie. IKANDA zorgt dat informatie vanuit onder meer FlexWhere via schermen en displays op alle gewenste plekken wordt getoond. Die schermen kunnen ook informatie tonen uit systemen voor onder meer people counting, bezoekersregistratie en narrowcasting.
IKANDA is gevestigd in het Belgische Ninove, vlak onder Brussel.

Andere partners