meeting-book-app.webp

Software voor vergaderzaal bezetting

Maak optimaal gebruik van vergaderruimtes

Vermijd het gedoe van dubbele boekingen en “no-shows” in één oogopslag. Bekijk moeiteloos de realtime bezetting en boek beschikbare vergaderruimtes ter plekke met de FlexWhere vergaderruimte app.

Probeer het gratis

Praat met een expert

Group 10521@3x.png

Wereldwijd meer dan 285.000 gebruikers

customer-logocustomer-logocustomer-logocustomer-logocustomer-logo

Status vergaderruimte in één oogopslag

Je hoeft niet meer rond te lopen en door ramen te kijken op zoek naar een vrije vergaderruimte. Met intuïtieve kleurcodes - groen voor beschikbaar, rood voor bezet - kun je snel zien welke vergaderruimtes klaar zijn voor gebruik, waardoor je aanzienlijk minder tijd kwijt bent aan het zoeken naar een beschikbare vergaderruimte.

Group 10507@3x.png

Vergaderruimte
boeken via kalender

Onze app voor vergaderruimtes is geïntegreerd met meerdere agendasystemen, zoals Outlook, Microsoft Calendar, Google Calendar en Topdesk. Dit zorgt voor een moeiteloze planning en realtime updates op de schermen buiten de vergaderruimtes en in de FlexWhere app.

Group 10548@3x.png

Direct boeken voor
ad-hoc vergaderingen

Regel eenvoudig een plek voor last-minute vergaderingen met de FlexWhere vergaderruimte app. Krijg een dagoverzicht van de beschikbaarheid van ruimtes om snel de beschikbare vergaderruimtes te zien. Voor ongeplande vergaderingen kun je real-time statussen controleren en direct boeken vanaf het scherm.

Group 10539@3x.png

De voordelen van onze software voor vergaderruimtes

Boek een gratis demonstratie

No-show vergaderingen elimineren

Onze oplossing verwijdert automatisch no-show vergaderingen door deze boekingen te annuleren. Sensoren detecteren de bezetting van de ruimte; als deze onbezet is, activeren ze een no-show status, waardoor de ruimte beschikbaar wordt op het scherm en direct geboekt kan worden.

Voorkom dubbele boekingen

Onze app is geïntegreerd met verschillende agendasystemen zodat dubbele boekingen en agenda conflicten tot het verleden behoren. Als je een vergadering boekt via je online agenda, kun je zien welke vergaderruimtes beschikbaar zijn.

Optimaliseer het gebruik van vergaderruimtes

Op tijd klaar met je vergadering? Zorg ervoor dat je “uitcheckt” uit de vergaderruimte om deze beschikbaar te maken voor anderen die een ruimte nodig hebben. Zo kunnen je collega’s profiteren van ongebruikte vergaderruimtes voor spontane vergaderingen.

Veilig en eenvoudig

Omdat de gegevens binnen je netwerk en achter je firewall blijven, biedt de FlexWhere vergaderruimte app een veilige oplossing die eenvoudig te koppelen is met de FlexWhere app en je bestaande agenda.

  • Eenvoudig in te stellen

  • Veilig gegevensbeheer

  • Geen training nodig

Group 10528@3x.png

Reservering oplossingen voor het verbeteren van je kantoorervaring Gratis demonstratie

Optimaliseer het beheer van jouw kantoor.

  • Verken alle functies van FlexWhere

  • Bekijk de App en het Control Centre

  • Tijd voor verdiepende vragen

  • Samen met collega's te boeken

Boek de online demo

Meer nieuws en inzichten