FlexWhere nóg beter zichtbaar op desktop

Nieuws FlexWhere nóg beter zichtbaar op desktop

FlexWhere voor Desktop, het ‘system tray icon’ van FlexWhere, is flink verbeterd. Nieuw is ondersteuning voor VMware en de manier waarop MAC-adressen worden herkend. Ook is FlexWhere voor Desktop makkelijker te beheren voor ICT-medewerkers. Voor gebruikers van FlexWhere verloopt de switch tussen laptop en desktop beter. Zo is FlexWhere nóg beter in te zetten voor hybride werken.

Het system tray icon hebben we enkele jaren geleden al toegevoegd aan FlexWere. Het maakt het heel simpel voor werknemers om aan te geven waar ze zitten, hun collega’s te lokaliseren en om een vergaderplek te vinden. Door een klik op het icoon in de programmabalk bij Windows, en bovenin op Apple-computers, wordt FlexWhere direct getoond op de desktop of laptop.

Snel kunnen aanmelden en snel collega’s kunnen vinden is cruciaal voor organisaties die flexwerken en bureaus delen. Een beschikbare vergaderruimte of leeg zitje is met een klik op FlexWhere voor Desktop snel gevonden.

Werknemers die op een laptop werken, kunnen snel aangeven waar ze een werkplek hebben gevonden. Of ze nu in het pand werken, thuis werken of ergens anders aan de slag zijn. Eventuele werkzones zijn ook beschikbaar vanuit FlexWhere voor Desktop.

Even ongestoord werken? FlexWhere voor Desktop is ideaal voor de werknemer die even door wil pakken. Als de beheerder van de werkplek daarvoor heeft gekozen, biedt FlexWhere voor Desktop de mogelijkheid om jezelf te verbergen in het personeelsoverzicht. Deze functionaliteit was al beschikbaar, maar is verbeterd.

FlexWhere voor Desktop kan ook een rol spelen bij incidenten. Met één druk op de knop toont FlexWhere achter welk bureau BHV’ers te vinden zijn.

FlexWhere voor Desktop is niet het enige dat is aangepast voor de release van FlexWhere eind april 2020. Zo is de werkzone nieuw, net als de beta-switch. Lees alle release notes.

Download de meest recente versie van FlexWhere voor Desktop

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten