background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
FAQ image

FAQ

Vind jouw antwoorden tussen onze meest gestelde vragen

Algemene vragen

Wat is een flexibele werkplek?

arrow

Een flexibele werkplek is een gedeelde werkplek. Dat wil zeggen dat alle collega's op die plek kunnen werken. De werkplek is niet toegewezen aan een bepaalde persoon. Als een bedrijf flexibele werkplekken aanbiedt, kunnen alle medewerkers ervoor kiezen om die werkplek te gebruiken. Dit is in Nederland ook wel bekend onder de term 'Het Nieuwe Werken' en 'Hybride Werken'.

Wat is hybride werken?

arrow

Hybride werken betekent dat medewerkers zelf een werkplek kiezen. Dat kan op kantoor zijn, maar ook thuis. Of ergens anders. Met FlexWhere maakt het niet uit. Ze reserveren een werkplek op de app, of geven aan dat ze extern werken, en gaan aan de slag.

Voor wie zijn flexibele werkplekken geschikt?

arrow

Ieder bedrijf in vrijwel iedere branche kan flexibele werkplekken invoeren. Het maakt niet uit of het gaat om een kantoorplek of een werplek in bijvoorbeeld een laboratorium. Ook de grootte van de organisatie is niet van belang. Flexibele werkplekken kom je tegen in kleine en heel grote organisaties.

Vragen over FlexWhere

Hoe werkt FlexWhere?

arrow

Voor de medewerkers is er de FlexWhere App. Daarmee kunnen ze zien welke werkplekken, vergaderruimtes en zelfs parkeerplekken beschikbaar zijn. Via de App kunnen ze een reservering maken. Ook zien ze waar collega's werken.

Het Control Centrum is er voor het management. Daar vind je instellingen en statistieken. Meer over de werking van FlexWhere lees je op de supportsite.

Hoe kan ik een werkplek reserveren?

arrow

Je boekt een werkplek met de app, via de web interface (browser) of FlexWhere voor Desktop. Op de supportsite lees je stap-voor-stap hoe je een werkplek reserveert.

Waar kan ik FlexWhere downloaden?

arrow

Download de meest recente versies van FlexWhere voor Mobiel en FlexWhere voor Desktop gratis vanaf onze supportsite.

Zijn mijn gegevens veilig?

arrow

Ja, jouw data is veilig bij ons. Wij werken continu aan FlexWhere zodat wij altijd voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. We gebruiken de data van de organisatie zelf. Lees meer in de artikelen 'FlexWhere beschermt privacy tijdens hybride werken' en 'Beveiliging tijdens flexwerken op het hoogste niveau'.

Welke certificering heeft FlexWhere?

arrow

FlexWhere is een product van Dutchview information technology BV (Dutchview). Dutchview heeft sinds begin 2019 een dubbele ISO-certificering, namelijk ISO 9001 en ISO 27001.

Omdat Dutchview beschikt over de certificaten voor ISO 9001 en ISO 27001, voldoet FlexWhere aan alle veiligheidseisen die aan deze normen zijn gekoppeld.

Download de certificaten op onze supportsite.

Op welke manier blijven de certificaten up-to-date?

arrow

Om de certificaten van ISO 9001 en ISO 27001 te behouden voert een extern expertise bureau controles uit.

Als aanvulling hierop voert Dutchview ook jaarlijks een interne controle uit.

Op welke apparaten kan ik FlexWhere gebruiken?

arrow

FlexWhere is beschikbaar voor meerdere apparaten en via de Web Browser. Onze FlexWhere Mobiele App is beschikbaar voor Android en iOS. De Desktop App is er voor Microsoft Windows, Apple en Linux. Ook kun je FlexWhere gebruiken via een tablet of groot touchscreen, bijvoorbeeld in de ontvangsthal of voor de ingang van een vergaderruimte.

Kan ik FlexWhere uitproberen?

arrow

Ja dat kan! We hebben daarvoor een speciale probeerversie. Volledig werkend met alle functionaliteiten. In 14 dagen kan je FlexWhere gratis uitproberen en kennismaken.

Met welke systemen kan FlexWhere gekoppeld worden?

arrow

Wij begrijpen dat FlexWhere een van de vele programma's is waarmee je werkt. Daarom is een koppeling heel handig! Bij een reservering zie je de details terug in Google Calender, Planon, TOPdesk of Outlook. TOPdesk is een samenwerkingspartner van FlexWhere. Mis je een programma? Dankzij onze open API is een koppeling snel mogelijk.

Ik heb nog vragen. Hoe kan ik contact opnemen?

arrow

Vul het formulier in op onze contactpagina.
Je kunt op Ma t/m Vr tijdens 8:00 - 17:00 uur ook bellen met +31 (0) 570 57 22 38.
Of vraag direct een gratis en vrijblijvende demonstratie aan.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!