background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
TOPdesk en FlexWhere partners

Nieuws TOPdesk en FlexWhere partners

Dutchview, het bedrijf achter FlexWhere, is een partnerschap aangegaan met TOPdesk. Het bedrijf uit Delft maakt toonaangevende service management software voor ondersteuning van Facilitair Management (FMIS) en IT-service management (ITSM). De systemen van TOPdesk en FlexWhere koppelen al enige tijd bij het beheer van vergaderruimten. De partijen onderzoeken nu waar meer software-integratie mogelijk is.

“We merken dat veel van onze klanten gebruik maken van TOPdesk”, zegt Jan Willems van FlexWhere. “Met het partnerschap gaan we het hen nog makkelijker maken. Nu al helpen zowel FlexWhere als TOPdesk organisaties met het beheer van vergaderruimten. Straks komen daar meer mogelijkheden bij.”

Applicatiebeheerder Bert van Laren van Hoogheemraadschap van Delfland werkt zowel met FlexWhere als met TOPdesk. Hij wordt enthousiast van de samenwerking. “TOPdesk en FlexWhere is een hele mooie combinatie. Hier worden heel veel mensen heel erg blij van.”

Displays bij vergaderzalen

Ook Colette Muntinga, facilitair adviseur van MeerInZicht, ziet veel voordelen in de samenwerking. “Bij onze vergaderruimten hebben we interactieve schermen geplaatst. Met FlexWhere kunnen mensen bij de deur zien wanneer de ruimte bezet is. Ze hoeven dan niet in te loggen in TOPdesk. Dat scheelt veel tijd.”

Specialisten van FlexWhere en TOPdesk hebben al enkele brainstormsessies achter de rug, zegt Jan Willems. “We hebben veel ideeën voor verdere integratie van onze systemen. Die werken we de komende tijd uit. We betrekken gebruikers van FlexWhere en TOPdesk graag bij deze ontwikkelingen.” Willems roept hen dan ook op om hun ideeën door te geven.

De samenwerking omvat ook het wederzijds promoten van de producten. Zo heeft FlexWhere een partnerpagina in de marketplace van TOPdesk en zal FlexWhere TOPdesk toevoegen aan deze site.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten