Wij zijn ISO-gecertificeerd!

Nieuws Wij zijn ISO-gecertificeerd!

Eryka Chowaniec

Geschreven door Eryka Chowaniec

linkedin

Met gepaste trots delen wij het goede nieuws: Dutchview, de ontwikkelaar van FlexWhere en andere innovatieve softwareproducten, is ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd!

ISO9001 is wereldwijd de meest ingezette norm voor kwaliteitsbeheersing en evalueert het totale werkproces van een organisatie. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan het nastreven van tevreden klanten en medewerkers en aan de beheersing van processen en risico’s.

Informatiebeveiliging

De ISO27001 norm stelt eisen aan informatiebeveiliging, waarbij onder meer vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie van groot belang zijn. Het certificaat ISO27001 geeft aan dat het managementsysteem voor informatiebeveiliging goed is opgezet en betrouwbaar en integer is.

Software as a Service (SaaS)

De certificering van Dutchview is gebaseerd op de ontwikkeling en levering van softwareproducten die worden aangeboden als SaaS-oplossing. U kunt er daarom op vertrouwen dat de veiligheid van uw informatie in het algemeen en de bescherming van persoonsgegevens in FlexWhere bij Dutchview in goede handen is.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten