Het kantoor in de anderhalve-meter-samenleving

E-book Het kantoor in de anderhalve-meter-samenleving

Een terugkeer naar kantoor in de anderhalve-meter-samenleving vraagt flexibiliteit van facilitair managers en medewerkers. Het vereist creatieve oplossingen en goede protocollen. We hebben een gratis e-boek geschreven waarin we een snel en relatief goedkope oplossingsrichting schetsen.

Terug naar kantoor gaat niet alleen over de beschikbare werkplekken. Er zal veel meer moeten gebeuren om terugkerende medewerkers een veilige werkomgeving te bieden. Elke organisatie moet keuzes maken uit de veelheid aan mogelijke oplossingen. In het e-book wordt duidelijk wat deze oplossingen zijn en welke stappen je moet ondernemen.

Denk bijvoorbeeld na over een duidelijke visie voor de langere termijn. Dan gaat het niet alleen over de huidige situatie, maar ook over de organisatie na deze crisis. Maak heldere protocollen en stel uzelf de vraag: welke fysieke maatregelen zijn nodig? Wat kan met software? Of met goede afspraken? Hoe dan ook: Het is het erg belangrijk om duidelijk te (blijven) communiceren over alle coronamaatregelen.

Tips voor de terugkeer naar kantoor

In het e-book vind je veel tips voor het coronaproof maken van de organisatie. Ook lees je hoe medewerkers veilig terug kunnen keren naar kantoor in de anderhalve-meter-samenleving.

Zo lees je in het e-boek onder meer:

  • Waaraan je moet denken bij een visie voor de organisatie;

  • Of fysieke aanpassingen wel nodig zijn;

  • Hoe je vergaderen beter kunt mogelijk kunt maken;

  • Wat je kunt doen om gedrag te sturen;

  • Hoe de mix tussen thuiswerken en werken op kantoor eruit kan zien.

Dit e-book is onmisbaar voor iedere organisatie die het kantoor coronaproof wil maken. Met oplossingen voor de korte én lange termijn.

Loading...

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Ga naar Nieuws & Inzichten