background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
background-image
Logo TOPdesk

Met TOPdesk integreren we onze software voor meer gebruiksgemak

TOPdesk ontwikkelt en levert een systeem voor de ondersteuning van met name Facilitair Management (FMIS) en IT-service management (ITSM) binnen organisaties. Ons partnerschap bestaat uit integratie van softwarepakketten.

Het geheel van facilitaire diensten van de organisatie wordt door TOPdesk ondersteund met duidelijke overzichten, persoonlijke to do-lijsten en slim ontworpen planners. Een reserveringssysteem voor vergaderruimtes is één van de modules van TOPdesk. Die kan eenvoudig koppelen met de Vergadermodule van FlexWhere.

Daarnaast ondersteunt TOPdesk de IT-beheerafdeling van de organisatie met eenvoudig incident-management, effectieve planning en dynamische rapportages.

De onderneming is twintig jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een bedrijf met 700 werknemers. Het hoofdkantoor staat in Delft en het bedrijf heeft vestigingen in tien landen.

Andere partners