background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
De nieuwste functies met de beta-switch

Nieuws De nieuwste functies met de beta-switch

Regelmatig worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan FlexWhere. Organisaties die niet willen wachten, kunnen de nieuwe beta-switch aanzetten.

De beta-switch zorgt ervoor dat organisaties functionaliteiten snel kunnen uitproberen. Zo betrekken we gebruikers eerder bij het ontwikkelproces. Als de switch aanstaat, geldt dat alle gebruikers van FlexWhere in de organisatie in de beta-omgeving werken.

Test FlexWhere op een rustig moment

De nieuwe beta-switch hoeft niet altijd aan. Organisaties die een nieuwe functionaliteit willen testen, kunnen de switch later weer uitzetten. Zo kan een ICT-medewerker op een rustig moment, zoals in het weekend of laat in de avond, de komende versie van FlexWhere alvast uitproberen.

Eventuele wijzigingen in de beta-omgeving worden bewaard, ook als de switch wordt teruggezet naar de productieversie. De beta-versie is bedoeld voor ontwikkelaars, maar is vrijwel klaar voor de productieversie.

De beta-switch staat los van urgente verbeteringen, zoals bugfixes of beveiligingsupdates. Die worden tussentijds zowel in de beta-omgeving als de productieomgeving doorgevoerd.

De beta-switch is niet het enige dat is toegevoegd of verbeterd tijdens de release van FlexWhere eind april 2020. Zo is de werkzone ook nieuw en is FlexWhere voor Desktop verbeterd. Lees alle release notes.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten