background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Reserveer een vergaderruimte en kies een tijd in de FlexWhere Desk Sharing Tool

Boek vergaderruimten,
manage no-shows

Vergaderruimte Vergaderruimten boeken

Zet sensoren in voor extra functies

Hoe warm is het in de vergaderruimte? Wordt de ruimte wel gebruikt? Wat is het CO2-niveau? Sensoren kunnen veel extra informatie geven en het welzijn van collega's en gasten verbeteren. Sensoren zijn niet noodzakelijk bij FlexWhere, maar kunnen wel gekoppeld worden aan het Control Centrum van FlexWhere. Onze partner IKANDA kan daarbij helpen.

Vergader ad hoc zonder te boeken

Definieer zitjes en kleine vergaderruimten als plekken voor ad hoc-vergaderingen. Je collega's vinden dan snel een overlegplek, zonder vooraf te reserveren. In FlexWhere leggen ze vast hoe lang ze de vergaderplek bezet houden. Collega's kijken op de plattegrond in de app naar een beschikbare plek. Zo voorkom je dwalende groepjes medewerkers op zoek naar een overlegruimte.

Stadhuis van Vlaardingen. Deze gemeente zet FlexWhere in voor hybride werken.
Logo gemeente Vlaardingen

"FlexWhere is één van de belangrijkste applicaties die we dagelijks gebruiken."

Richard Schoo, Gemeente Vlaardingen

Boek een vergaderruimte

Een vergaderruimte boeken is met FlexWhere zo gedaan. Op de plattegronden is per verdieping duidelijk te zien welke vergaderruimtes vrij zijn en welke bezet. Reserveer een beschikbare ruimte voor een tijdsbestek naar keuze. Boekingen worden direct gesynchroniseerd. Zo is de bezettingsinformatie altijd accuraat.

Koppel met Google Calendar, Planon of TOPdesk

Wij begrijpen dat FlexWhere slechts één van de vele programma's is waarmee je werkt. Een koppeling is dan ook vanzelfsprekend. Boek een vergaderruimte in FlexWhere en zie de gegevens terug in Google Calendar, Planon of TOPdesk. TOPdesk is overigens een gewaardeerde partner. Mis je een koppeling? Met onze open API kunnen we die snel realiseren.