background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Nieuwe dashboard functionaliteiten: Optimaliseer je kantooromgeving!

Blog Nieuwe dashboard functionaliteiten: Optimaliseer je kantooromgeving!

Eryka Chowaniec

Geschreven door Eryka Chowaniec

linkedin

Facility managers en admins kunnen vanaf nu werkruimtes beter analyseren en optimaliseren. Dit is nieuw!

 • Reserveringspercentage per label

 • Reserveringspercentage per werkdag

 • Reserveringspercentage per maand bijhouden

 • Bezettingsgraad over tijd

Weergave van het reserveringspercentage per label

fw-5058 NL.png

Managers en admins kunnen vanaf nu in het dashboard zien wat het gemiddelde reserveringspercentage is per label. Deze functionaliteit stelt je in staat om de meest favoriete werkplekken te achterhalen. Belangrijke voordelen zijn:

 • Data berekening: Het dashboard berekent het gemiddelde reserveringspercentage per label door het totale aantal reserveringen voor elk label te delen door het totale aantal beschikbare tijdslots binnen de gespecificeerde tijdsperiode.

 • Aangepaste tijdsbestek: Je kan nu in het dashboard het tijdsbestek aanpassen, inclusief dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of aangepaste datum-selecties, om de meest relevante data weer te geven.

Weergave van het reserveringspercentage per werkdag

fw-5060 NL.png

De variërende populariteit van een werkplek is nu nog makkelijker te achterhalen met onze nieuwe functionaliteit die de gemiddelde, minimale en maximale reserveringspercentages voor elke dag van de week toont. Deze toevoeging helpt facility managers bij:

 • Het beoordelen van de bezetting: Identificeer eenvoudig de drukste en minst drukke dagen van de werkweek, wat helpt bij de toewijzing van middelen en ruimteplanning.

 • Het optimaliseren van de kantoorruimte: Neem de juiste beslissingen over hoe je het beste een kantoorruimte inricht om aan de vraag te voldoen.

Reserveringspercentage per maand bijhouden

fw-5011 NL.png

Admins kunnen nu snel en eenvoudig de maandelijkse reservering trends inzien, wat een duidelijk overzicht biedt van het gebruik van de werkruimte. Ideaal voor het herkennen van trends en het optimaliseren van werkplek toewijzingen. Hier zijn de belangrijkste voordelen:

 • Ontdek trends in de loop der tijd: Identificeer eenvoudig wanneer jouw werkruimte het meest en minst wordt gebruikt met maandelijkse tracking. Dit inzicht helpt bij het anticiperen op piektijden en het plannen voor toekomstige ruimtebehoeften.

 • Geïnformeerde beslissingen nemen: Met een duidelijk begrip van hoe vaak werkplekken en vergaderruimtes elke maand worden geboekt, kun je datagestuurde beslissingen nemen om de efficiëntie van de werkruimte te verbeteren en aan de behoeften van jouw team te voldoen.

Bezettingsgraad over tijd

occupancy-over-time-NL.png

Voor klanten met grote kantoorruimtes, biedt ons verbeterde dashboard nu bezettingsinformatie per 15-minuten van iedere verdieping: Deze verbetering zorgt voor:

 • Betere monitoring: Volg de bezettingsgraad nauwkeurig, zodat je makkelijker je kantoorinrichting kan bepalen.

 • Langetermijnplanning: De nieuwe inzichten helpen bij het maken van betere strategische beslissingen, het efficiënt gebruiken van ruimtes en het handhaven van een comfortabele omgeving voor werknemers.

Deze verbeteringen maken deel uit van onze voortdurende inspanningen om een relevante en gebruiksvriendelijke tool voor facility management te bieden. Door meer inzichten en informatie te verstrekken, stelt FlexWhere managers in staat om het gebruik van hun werkruimtes te optimaliseren, de tevredenheid van hun werknemers te verhogen en de algehele bedrijfsvoering van hun faciliteiten te verbeteren.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?
Ga naar Nieuws & Inzichten

Meer nieuws en inzichten