Coronaproof terug naar kantoor
met onze werkplekoplossingen

Steeds meer medewerkers keren terug naar kantoor. Om de werkplek coronaproof te maken, zijn soms fysieke maatregelen noodzakelijk. Toch hoeft het kantoor niet helemaal te worden verbouwd. Vooral niet als rekening wordt gehouden met de wens van veel medewerkers om soms thuis te werken. FlexWhere biedt dan uitkomst.

Pas uw kantoor snel aan

Al ruim tien jaar wordt FlexWhere ingezet bij organisaties die flexibel werken. Daarbij wordt thuiswerken afgewisseld met werken op kantoor. Bureaus zijn ingericht op de taak en niet op de persoon. Het systeem is volwassen, uitgebreid getest en direct in te zetten. FlexWhere is de afgelopen maanden aangepast zodat het nog beter voldoet aan de eisen van de anderhalve-meter-economie. Lees meer in ons e-book: ‘Het kantoor in de anderhalve-meter-samenleving’. Daarin leest u onder meer waarom het nu een goed moment is om flexwerken in te voeren. Ook krijgt u tips voor een coronaproof anderhalve-meter-kantoor.

Afstand houden op kantoor

Thuis blijven als je ziek bent, anderhalve meter afstand houden en je handen kapot wassen. Met die maatregelen hoopt de regering en het RIVM COVID-19 onder controle te houden. Dat heeft consequenties voor de terugkeer naar kantoor. Thuiswerken zal blijven, maar medewerkers zullen ook weer naar kantoor komen. Het is onvoldoende om wanden van plexiglas te plaatsen en een voorkeursroute aan te leggen. Duidelijke protocollen zijn nodig en goede communicatie is cruciaal. Met FlexWhere toont u de bezetting van werkplekken, weten collega‘s elkaar te vinden en verbetert u de interne informatievoorziening. Zo wordt het kantoor al snel coronaproof.

Dit zijn onze
coronafunctionaliteiten

Toon een cirkel van 1,5 meter om werkplekken
Laat werknemers een werkplek reserveren
Blokkeer werkplekken die te dicht op elkaar staan
Toon schoonmakers welke werkplekken zijn gebruikt
Laat de voorkeursroute zien op de plattegrond
Communiceer het aantal plekken in een vergaderzaal
Ontvang een notificatie als een bezettingsgraad wordt gehaald
Stel werkzones in en geef werknemers verantwoordelijkheid
Stop het reserveren van werkplekken boven een bepaalde bezettingsgraad

Zo werken onze coronafunctionaliteiten

Werkplek reserveren is makkelijk

FlexWhere is te raadplegen op displays, desktops en laptops, maar is ook beschikbaar als app voor tablets en smartphones van Apple en Android. Juist tijdens corona is de app van groot belang. Medewerkers kunnen de FlexWhere-app, die een dubbele authenticatie kent, ook buiten kantoor gebruiken. Op die manier kunnen ze thuis een werkplek reserveren. Zo komt niemand voor niets naar kantoor.

Speciaal voor schoonmakers

Een goede reiniging is altijd belangrijk, maar door corona is extra aandacht nodig voor reiniging. Speciaal voor schoonmakers kan FlexWhere een pdf genereren met een plattegrond. Daarop worden gebruikte werkplekken uitgelicht. Zo weten de schoonmakers welke bureaus extra gereinigd moeten worden. Het is één van de vele management- en beheersfuncties in FlexWhere.

Nieuwe opties inbegrepen in alle licenties

Bij FlexWhere werken we iedere dag aan verbetering van ons systeem. Daardoor konden wij snel schakelen toen corona de wereld veranderde. Nieuwe functionaliteiten zijn gratis, net zoals bij onze kwartaalreleases. FlexWhere wordt aangeboden als SaaS-oplossing en draait dus bij ons op de server. Hierdoor kunnen de coronafunctionaliteiten en kwartaalreleases eenvoudig en snel door ons worden geïmplementeerd. We weten hoe belangrijk deze nieuwe functionaliteiten zijn. Daarom vallen ze binnen de bestaande contracten. We rekenen dus geen extra kosten.

Altijd op de hoogte van de ontwikkelingen

We houden u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voordat we functionaliteiten vrijgeven kunt u deze met onze betaswitch testen. We sturen bij iedere release een e-mail met uitleg. In een blog leggen we belangrijke ontwikkelingen uit en op onze support-site staat precies hoe iets werkt. Toch nog een vraag? Ons supportteam staat iedere werkdag voor u klaar.

Dit zijn onze uitgangspunten

Flexwhere Privacy

Privacy

Privacy is belangrijk voor ons. Daarom bouwen we onze software met privacy als uitgangspunt. Zo hebben de mobiele apps geen permissies nodig.

FlexWhere Security

Security

Met een eigen digitale beveiligingsexpert, beveiligde servers, ISO-standaarden en externe audits houden we de beveiliging op het hoogste niveau.

FlexWhere Sensors

Sensoren

Onze software is gemaakt om te functioneren zonder externe hardware. Liever wel gebruik maken van sensoren? Dat kan ook.

Interesse in een vrijblijvende
demonstratie?