1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Welke sensoren kan ik koppelen?
""
Edje

Welke sensoren kan ik koppelen?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kunnen verschillende soorten sensoren worden gekoppeld.

Op het moment worden de volgende typen sensoren ondersteund:

1. Philips Hue bewegingssensoren

De bewegingssensoren van Philips Hue kunnen worden gebruikt in combinatie met FlexWhere Gateways. De sensoren werken op basis van het Zigbee protocol en zijn voorzien van een batterij.

Elke sensor krijgt een uniek kenmerk voor de ruimte waar het wordt geplaatst. Na het koppelen van de FlexWhere Gateways aan het lokale netwerk zijn de sensoren zichtbaar in het Control Centrum van FlexWhere. In het Control Centrum kan vervolgens de koppeling tussen de sensor en de vergaderruimte worden gemaakt.

2. Elsys Lora sensoren

De Elsys Lora sensoren werken op basis van het Lora protocol. De sensoren worden gekoppeld aan een Elsys Gateway en zijn voorzien van een batterij.

Elke sensor krijgt een uniek kenmerk voor de ruimte waar het wordt geplaatst. Na het koppelen van de Elsys Gateways aan het lokale netwerk zijn de sensoren zichtbaar in het Control Centrum van FlexWhere. In het Control Centrum kan vervolgens de koppeling tussen de sensor en de vergaderruimte worden gemaakt.

3. Beringar camera

De Beringar camera telt het aantal personen in een ruimte, maar neemt geen beelden op. De camera dient ten alle tijden stroom en een netwerkverbinding te hebben. Deze sensor kan in het Control Centrum van FlexWhere worden geconfigureerd.

Voor meer informatie over de Beringar camera kunt u terecht op de pagina van onze partner.

4. Koppeling met bestaande sensoren

Bestaande sensoren die binnen uw organisatie worden gebruikt kunnen worden uitgelezen. Een export van de gegevens die deze sensoren leveren kan worden gebruikt. Door middel van een koppeling worden de gegevens in het Control Centrum ingelezen. In het Control Centrum kan vervolgens de een sensor aan een vergaderruimte worden gekoppeld.

Als u meer wilt weten over welke sensoren op FlexWhere kunnen worden aangesloten, neem dan contact met ons op.

Let op: FlexWhere ondersteunt alleen de koppeling met sensoren. FlexWhere levert, plaatst of onderhoudt geen sensoren.

Bijgewerkt op 24-02-2021

Heeft dit artikel je geholpen?

Gerelateerde artikelen