1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe annuleer ik een groepsboeking?
""
Edje

Hoe annuleer ik een groepsboeking?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kun je een groepsreservering annuleren als je de rol van Admin, Manager of Bureauplanner hebt. Het annuleren van een groepsreservering kan via FlexWhere voor Desktop en via de webbrowser.

Volg deze eenvoudige stappen om het tabblad “Groepsreserveringen” effectief te gebruiken:

1. Navigeer naar het tabblad Gebruikers in het linkermenu.
  2. Klik op de optie “Alle reserveringen beheren” om de pop-up te openen.
  3. In de pop-up vind je het nieuwe tabblad “Groepsreserveringen”. Klik hierop om alle details van groepsboekingen op één plek te zien.
  4. Klik op de reservering(en) en je hebt de optie om een notitie toe te voegen waarin je uitlegt waarom de reservering wordt geannuleerd.
  5. Bevestig de wijzigingen met de knop “Reservering annuleren”.
  6. Er verschijnt een melding op je scherm “Groepsreservering(en) succesvol geannuleerd”. Alle genodigden ontvangen ook een automatische bevestigingsmail.

Lees ook: Hoe kan ik een groepsreservering maken?

Bijgewerkt op 17-06-2024