1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe vind ik mijn IP-adres?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe vind ik mijn IP-adres?
""
Edje

Hoe vind ik mijn IP-adres?

Print Friendly, PDF & Email

Als je IP-adres niet bekend is, wordt je FlexWhere voor Desktop icoon rood rechts in de taakbalk en kun je de plattegrond niet bekijken. Wil je de plattegrond in Flexwhere voor Desktop bekijken, dan moet je IP-adres toegevoegd worden door de Admin van jouw organisatie. Mocht je IP-adres niet bekend zijn, kun je deze via https://whatsmyip.com/ je IP-adres opzoeken.

Als je rechts in de taakbalk een groen FlexWhere icoontje ziet, kun je erop klikken en vervolgens op “About (Flexwhere)” en dan zie je in het Advanced scherm je IP-adres.

Lees ook: Hoe voeg ik een IP-adres toe?

Bijgewerkt op 19-01-2024