1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Mobiel
  4. Hoe log ik in met de mobiele app?
""
Edje

Hoe log ik in met de mobiele app?

Print Friendly, PDF & Email

Om de mobiele applicatie te gebruiken, moet je inloggen met een gebruikersnaam. Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je binnen de organisatie gebruikt. Neem contact op met de FlexWhere-beheerder als je niet weet welk e-mailadres is gebruikt.

1. Download de applicatie van FlexWhere (zie hieronder voor de links);
  2. Open de app;
  3. Vul jouw e-mailadres in;
  4. Druk op verstuur;
  5. Je ontvangt nu een e-mail ter bevestiging, bevestig jouw account door op ‘naam van organisatie’ te klikken;
  6. Jouw mobiele account is nu geactiveerd.

Wanneer jouw emailadres in meerdere organisaties voorkomt, krijg je in de email (stap 5) de keuze bij welke organisatie je wilt inloggen.

Lees ook: Hoe download ik de mobiele app?

Bijgewerkt op 01-12-2023