1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Mobiel
  4. Hoe is de mobiele app beveiligd?
""
Edje

Hoe is de mobiele app beveiligd?

Print Friendly, PDF & Email

Door de FlexWhere-app worden de gegevens van gebruikers toegankelijk buiten de gebouwen van de organisatie. Daarom is 2-factor authenticatie beschikbaar.

FlexWhere gebruikt een beveiligingsprotocol voor het aanmelden en verifiëren van de gebruiker van de app.

We kennen binnen de FlexWhere 1- of 2-factor authenticatie:

1. Activatie is door verificatie van het e-mailadres;
  2. Activatie op basis van TOTP en verificatie van het e-mailadres.

Lees ook: Hoe log ik in met de mobiele app?

Lees ook: Wat is TOTP en hoe werkt het?

Lees ook: Hoe activeer ik inloggen met een pincode voor de mobiele applicatie?

Bijgewerkt op 16-02-2024