1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe voeg ik een IP-adres toe?
""
Edje

Hoe voeg ik een IP-adres toe?

Print Friendly, PDF & Email

Om de beveiliging te verhogen zijn toegangsrestricties met IP-adressen mogelijk. Een IP-adres voeg je toe in het Control Centrum van FlexWhere.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Instellingen’;
  3. Ga naar het tabblad ‘Organisatie’;
  4. Klik onder het kopje ‘Beveiliging’ nu op de ‘+’;
  5. Vul nu het IP-adres of een IP-range in en de Wifi-naam van jouw kantoor;
  6. Vul een omschrijving in om het IP-adres later makkelijk te kunnen herkennen;
  7. Het type IP-adres staat standaard ingevuld op ‘organisatie’;
  8. Sla het nieuwe IP-adres en Wifi-naam op;
  9. Het IP-adres en Wifi-naam staan nu in de lijst onder het kopje ‘Beveiliging’.

Tip: Voor het toevoegen van meerdere IP-adressen tegelijk wordt IP-suffix ondersteund.

Bijgewerkt op 19-01-2024