1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?
""
Edje

Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?

Print Friendly, PDF & Email

Het Control Centrum is niet voor elke rol in FlexWhere toegankelijk. Hiermee wordt voorkomen dat elke werknemer van de organisatie toegang krijgt.

Gebruikers welke de rol Admin of Manager hebben kunnen inloggen in het Control Centrum.

Als je niet kunt inloggen op het Control Centrum is jouw e-mailadres mogelijk niet juist óf heeft je account niet de juiste rol toegekend gekregen. Neem hiervoor contact op met een andere Admin in je organisatie of met onze support afdeling.

In het geval dat je de toegang tot je google authenticator bent verloren, neem dan ook contact op met onze support afdeling.

Bijgewerkt op 20-06-2024