1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Vergaderruimte
  4. Hoe filter en sorteer ik de lijstweergave van vergaderruimtes?
""
Edje

Hoe filter en sorteer ik de lijstweergave van vergaderruimtes?

Print Friendly, PDF & Email

Om jouw ervaring bij het opzoeken en reserveren van vergaderruimtes te verbeteren, kun je filteren op de lijst met vergaderruimtes.

Als je jouw huidige selecties wilt wissen en opnieuw wilt beginnen, klik dan op de “Reset” knop die zich naast de filteropties bevindt. Hierdoor worden alle toegepaste filters verwijderd en worden weer alle vergaderingen binnen de organisatie getoond.

Je kunt de lijstweergave ook sorteren op “tijd” (oplopend of aflopend), “ruimte” (alfabetisch) of “verdieping” (alfabetisch), afhankelijk van jouw voorkeuren.

1. Ga naar de lijst met vergaderruimtes.
  2. Klik op “Filter op locatie”.
  3. Kies het gewenste gebouw uit de vervolgkeuzelijst.
  1. Klik op “Filter op verdieping”.
  2. Kies de gewenste verdieping uit de vervolgkeuzelijst.
  1. Na het selecteren van een verdieping wordt de filter “Ruimte” aangepast om alleen de kamers weer te geven die beschikbaar zijn op de gekozen verdieping.
  2. Klik op “Filter op ruimte” en selecteer de vergaderruimte die je wilt bekijken.

Opmerking: Als het geselecteerde gebouw slechts één verdieping heeft, zal het platform automatisch de optie “Filteren op verdieping” weglaten om het eenvoudiger te maken.

Bijgewerkt op 12-04-2024