Efficiënt flexwerken
met de werkplekmodule

De werkplekmodule maakt op verschillende devices zichtbaar welke werkplekken vrij zijn en waar jouw collega’s zich bevinden. Door in te loggen op het bedrijfsnetwerk word je automatisch aangemeld bij FlexWhere. Voordeel is dat iedereen van elkaar weet waar ze werkzaam zijn, zelfs als iemand werkt vanaf een externe locatie.

Snel een flexplek vinden

De werkplekmodule toont in één oogopslag welke gebouwen en verdiepingen veel of juist weinig vrije werkplekken hebben. Selecteer een verdieping en bekijk op de plattegrond welke werkplekken nog beschikbaar zijn. Klik op een bezette werkplek en zie welke collega daar werkt. Heeft u een goede werkplek gevonden? Neem plaats, log in en word ook vindbaar voor uw collega’s.

Werkplekken reserveren op een app of op de desktop.

Vind de flexplekken van jouw collega’s

Waar zitten mijn collega’s? Waar vind ik de deskundige van een bepaalde afdeling? En waar bevinden onze BHV’ers zich? De werkplekmodule maakt duidelijk wie er aan het werk zijn en waar zij zich bevinden. Met de zoekfunctie is de juiste collega zo gevonden. Ook zijn of haar contactgegevens verschijnen in beeld. Dat verbetert de interne communicatie en bevordert de samenwerking met collega‘s. De zoektermen, waarop gezocht kan worden, en de weergegeven informatie zijn per organisatie in te vullen.

Dé softwareapplicatie
voor flexwerkers

Vind snel een vrije werkplek
Zoek collega’s op naam, functie of afdeling
Zie direct waar de BHV’ers zich bevinden
Ook als je extern werkt, word je weergegeven
Inloggen gaat automatisch
Gratis nieuwe releases
Zicht op daadwerkelijke werkplekbezetting
Te raadplegen via de app

Extra toepassingen voor de werkplekmodule

Beschikbare werkplekken
zien op alle devices?
Vraag de app aan!

FlexWhere is standaard te raadplegen op displays, desktops en laptops, maar is ook beschikbaar als app voor tablets en smartphones van Apple en Android. De FlexWhere app kent een dubbele authenticatie en is daardoor volkomen veilig te gebruiken, ook buiten het kantoor. Wel moet de smartphone of tablet over een beveiligingscode of Touch ID beschikken. Met de app is FlexWhere toegankelijk op alle devices.

Werkplekken beheren
met de management-
en beheerfuncties

FlexWhere biedt standaard management- en beheerfuncties aan. Die geven inzicht in de bezettingsgraad van gebouwen, verdiepingen en een individuele werkplek. Een heatmap maakt per verdieping duidelijk welke werkplekken het drukst bezocht zijn. Richt de facilitaire voorzieningen hierop in. De managementfunctie toont deze data. Die is te exporteren als rapportage of Excel-bestand. Met de beheerfunctie past u  werkplekken eenvoudig zelf aan, voegt u deze toe of haalt u ze weg.

Security en privacy van FlexWhere volledig gewaarborgd

Alle door FlexWhere verwerkte gegevens zijn volledig anoniem. Niemand kan achterhalen hoe laat iemand in- of uitlogt. Het is dus niet mogelijk vast te stellen hoe lang hij of zij aanwezig is geweest. Een wachtwoord beveiligt de toegang tot de werkplekmodule. Dat kan ook op basis van een IP-adres.

Elk kwartaal een nieuwe release
met slim releasemanagement

Bij FlexWhere werken we iedere dag aan verbetering van ons systeem. Daarom bieden wij in ieder geval eens per kwartaal een gratis nieuwe release aan. FlexWhere wordt aangeboden als SaaS-oplossing en draait dus bij ons op de server. Hierdoor kunnen de releases eenvoudig en snel door ons worden geïmplementeerd.

Dit zijn onze uitgangspunten

Flexwhere Privacy

Privacy

Privacy is belangrijk voor ons. Daarom bouwen we onze software met privacy als uitgangspunt. Zo hebben de mobiele apps geen permissies nodig.

FlexWhere Security

Security

Met een eigen digitale beveiligingsexpert, beveiligde servers, ISO-standaarden en externe audits houden we de beveiliging op het hoogste niveau.

FlexWhere Sensors

Sensoren

Onze software is gemaakt om te functioneren zonder externe hardware. Liever wel gebruik maken van sensoren? Dat kan ook.

Interesse in een vrijblijvende
demonstratie?