1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Welke rollen zijn er in FlexWhere?
""
Edje

Welke rollen zijn er in FlexWhere?

Print Friendly, PDF & Email

FlexWhere kent meerdere rollen die aan gebruikers kunnen worden toegekend.

Dit zijn de rollen:

Een Admin kan gebruik maken van alle functionaliteiten in de beheerdersomgeving (Control Centrum) en in de apps van FlexWhere.

Een Admin rol kan alleen door een andere Admin worden toegekend. Zodra een gebruiker de rol als Admin wordt gegeven, ontvangt deze een email om zelf een wachtwoord aan te maken om in het Control Centrum in te kunnen loggen. De link in deze mail is 24 uur geldig.

Een Manager heeft ook toegang tot het Control Centrum, maar kan hier alleen de statistieken (bezetting) inzien.

Net als de Admin rol, ontvangt een Manager een mail om een wachtwoord aan te maken voor het Control Centrum. Deze mail wordt automatisch verzonden zodra de rol wordt toegekend.

Een Bureauplanner kan via de desktop- en web applicatie reserveringen doen voor één of meerdere werkplekken voor anderen.

De rol Bureauplanner wordt door een Admin toegekend.

Een Medewerker kan alleen voor zichzelf een werkplek bezetten of reserveren. Ook kan deze gebruiker een parkeerplek of Adhoc vergaderruimte reserveren. De meeste gebruikers in een organisatie zullen deze rol krijgen.

Bijgewerkt op 05-08-2022