1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Wat is de bezetting per werkplek?
""
Edje

Wat is de bezetting per werkplek?

Print Friendly, PDF & Email

Admins en Managers in FlexWhere kunnen de bezttingsgraad van alle individuele werkplekken en werkzones inzien. Dit kan door middel van een zogenoemde ‘heatmap’ welke te vinden is in de statistieken.

Om de heatmap te kunnen bekijken:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant van het scherm op het icoontje van de statistieken;
  3. Ga naar het tabblad ‘statistieken’;
  4. In dit scherm vindt u meerdere verslagen over de bezetting per verdieping, werkplek en de bezettingsgraad per object. Onderaan de pagina vindt je de zogenaamde heatmap.

Tip: Door middel van de instellingen bovenaan de pagina kunt u o.a. de tijdsperiode instellen.

Bijgewerkt op 26-06-2024