1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Waarom kunnen collega’s mij niet vinden?
""
Edje

Waarom kunnen collega’s mij niet vinden?

Print Friendly, PDF & Email

Een gebruiker in FlexWhere kan om verschillende redenen niet worden gevonden.

• De gebruiker kiest ervoor om anoniem te zijn.
    Wanneer de ‘hide me’ functie geselecteerd is door een gebruiker, kan de gebruiker niet gevonden worden. Deze functie is alleen beschikbaar in de FlexWhere voor Desktop applicatie. Als deze instelling ingesteld is in de Desktop applicatie, heeft dit ook invloed op hoe de gebruiker te zien is in de Mobiele applicatie.
  • Gegevens zijn niet ingevuld.
    Wanneer de voor-, achter- en weergavenaam van de gebruiker niet zijn ingevuld zal de gebruiker ook als anoniem worden weergegeven.
  • De gebruiker is niet opgenomen in de Active Directory.
    Wanneer een gebruiker niet in de Active Directory of het CSV-bestand van zijn/haar organisatie staat, zal deze gebruiker niet zichtbaar zijn in FlexWhere. De FlexWhere-beheerder van uw organisatie kan dat nagaan.
  • Alle gebruikers zijn anoniem.
    In het Control Centrum kan elke organisatie zelf de instelling (toon gebruikers) wijzigen met betrekking tot anonimiteit.

Lees ook: Hoe maak ik mezelf anoniem?

Bijgewerkt op 24-11-2023