1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe filter ik werkplekken?
""
Edje

Hoe filter ik werkplekken?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kun je werkplekken, parkeerplaatsen en vergaderruimtes filteren op basis van tijdsbestek, beschikbaarheid, labels en BHV.

De filteroptie kan als volgt worden gebruikt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie van je organisatie;
  3. Vind de filteroptie aan de linkerkant van de kaart;
  4. Selecteer je filters. Je kunt meer dan één filter kiezen;
  5. Alleen die werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen worden getoond die overeenkomen met je filters.
  1. Log in op de FlexWhere applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie van je organisatie;
  3. Selecteer de juiste verdieping van de gekozen locatie;
  4. Druk rechtsboven op het scherm op het icoon naast het zoekicoon;
  5. Selecteer je filters. Je kunt meer dan één filter kiezen;
  6. Klik op ‘Toepassen’ om alleen die werkplekken, vergaderruimtes en parkeerplaatsen te tonen die overeenkomen met je filters.
Bijgewerkt op 03-11-2023