1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Wat zijn confidence levels en waar staat elk confidence level voor
""
Edje

Wat zijn confidence levels en waar staat elk confidence level voor

Print Friendly, PDF & Email

Om alle verschillende scenario’s van FlexWhere voor Desktop te kunnen onderscheiden heeft FlexWhere elk scenario een zogenaamd ‘Confidence level’ gegeven. Dit confidence level houdt eigenlijk in met hoeveel zekerheid FlexWhere jouw locatie kan bepalen (of je op kantoor bent, welke werkplek bezet wordt of dat je op afstand bent).

In het Control Centre kun je het confidence level van de medewerkers in je organisatie vinden door naar het volgende tabblad te navigeren:

https://organisatienaam.flexwhere.com/cc/setting/tray-logs

Zodra je de muis over de Gebruikersnaam beweegt, zal er een klein schermpje verschijnen welke het confidence level van de gebruiker weergeeft en de User status.

Hieronder staat een lijst met all (huidige) confidence levels en wat deze inhouden.
Houd er rekening mee dat FlexWhere een product is dat continue doorontwikkeld wordt. Het is dus zeker mogelijk dat er in de toekomst nieuwe confidence levels bijkomen of dat bestaande levels aangepast worden. Raadpleeg bij het bepalen van de situatie in jouw omgeving dus altijd deze pagina.

• 100: FlexWhere voor desktop geeft een deviceID door welke in het control centre verbonden is met een werkplek.
  • 92: Gebruiker heeft handmatig zijn/haar werkplek bezet via FlexWhere voor Desktop.
  • 91: Gebruiker heeft handmatig aangegeven dat hij/zij ‘op afstand’ werkt.
  • 90: Gebruiker heeft handmatig een werkplek bezet via mobile of web.
  • 88: FlexWhere voor Desktop is verbonden met een gewhitelist IP adres maar geeft geen wifi naam door, er is geen werkplek bekend en de default instelling van de organisatie voor ‘Niet Zeker’ situatie is ingesteld op ‘Op afstand’.
  • 80: Gebruiker heeft een werkplek gereserveerd en is verbonden met gewhitelist IP adres. (autoclaim)
  • 75: FlexWhere voor Desktop geeft een wifi naam door welke matcht met de opgevoerde wifi namen in het control centre en er is geen werkplek bekend.
  • 74: Gebruiker is verbonden met een gewhitelist IP adres maar niet met een gewhiteliste wifi naam.
  • 73: Gebruiker is verbonden met een ip adres welke niet in de whitelist staat.
  • 72: FlexWhere voor Desktop geeft een wifi naam door maar er zijn geen wifi namen ingesteld in het control centre en er is geen werkplek bekend.
  • 71: FlexWhere voor Desktop is verbonden met een gewhitelist IP adres maar geeft geen wifi naam door en er is geen werkplek bekend.
Bijgewerkt op 17-07-2024