1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe kan ik de gebruikersstatus automatisch standaard op afstand zetten als de locatie onbekend is?
""
Edje

Hoe kan ik de gebruikersstatus automatisch standaard op afstand zetten als de locatie onbekend is?

Print Friendly, PDF & Email

Als FlexWhere niet kan bepalen of een gebruiker op kantoor is (bijvoorbeeld niet verbonden met een dockingstation, geen werkplek gereserveerd en geen Wi-Fi herkend), kun je het standaardgedrag instellen op ‘Op afstand’ of het laten staan op ‘Op kantoor, locatie onbekend’.

Zo doe je dat:

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Instellingen’;
  3. Ga naar het tabblad ‘Organisatie’;
  4. Zoek ‘Status in geval van onzekerheid’ onder het kopje ‘Gebruikers’.
  5. Kies ‘Op afstand’.
  6. Sla de wijzigingen op.
Bijgewerkt op 16-07-2024