customer stories

“FlexWhere toont realtime de bezetting van werkplekken – in één oogopslag overzichtelijk”

Kevin Soyer, IT Administator

FlexWhere zeigt die Belegung der Arbeitsplätze in Echtzeit an

Als IT-adviesbedrijf helpt PROCON IT GmbH niet alleen hun klanten met de nieuwste technologieën, maar gebruiken ze zelf ook innovatieve software voor een soepele bedrijfsvoering. Om flexibel en eenvoudig werkplekken te beheren in de nieuwe werkomgeving, zochten ze naar een gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen tool dat de bezetting van bureaus kan weergeven. FlexWhere's desk-sharing software bleek de perfecte oplossing te zijn. Kevin Soyer, IT-medewerker bij PROCON IT, waardeert vooral de volgende voordelen van FlexWhere: "De bezetting van werkplekken wordt in realtime weergegeven — zonder gedoe of extra hardware! Zowel medewerkers als beheerders worden automatisch ingecheckt via een dockingstation, heel simpel en handig."

Een software die medewerkers samenbrengt

PROCON IT waardeert aan FlexWhere dat de software collega's samenbrengt en persoonlijke ontmoetingen vergemakkelijkt. Dankzij de zoekfunctie is het eenvoudig om te zien of collega's op kantoor zijn en waar ze zitten. Door de gebruiksvriendelijkheid van de Hot-Desking Software verliep de installatie van FlexWhere snel en met weinig beheer. Terwijl de implementatie van nieuwe systemen vaak grote veranderingen vereist, maakt deze software dat mogelijk op een niet-invasieve manier. Na een korte gewenningsperiode is FlexWhere onmisbaar geworden in de dagelijkse werkzaamheden van PROCON IT: "We gebruiken vooral de werkplek-, boekings- en groepsreserveringsfunctie. Vooral voor nieuwkomers, die tijdens hun inwerkperiode veel tijd met hun mentoren doorbrengen, is het handig om naast elkaar te kunnen zitten en zo direct persoonlijk contact te hebben," zegt Soyer.

Direct inchecken dankzij de koppeling met de dockingstation

Of PROCON IT FlexWhere aan andere bedrijven zou aanbevelen, is voor Kevin Soyer makkelijk te beantwoorden: "De eenvoudige en handige werking is voor ons een groot pluspunt - of het nu gaat om de weergave van de bezetting of het reserveren van werkplekken. Daarnaast bieden de verschillende automatiseringsmogelijkheden extra voordelen, omdat je ook zonder reservering de bezetting kunt analyseren. Dankzij de koppeling met de dockingstation is het inchecken van medewerkers snel geregeld.

Op weg naar het optimale kantoor dankzij gedetailleerde statistieken

De volgende stap voor PROCON IT is het gebruik van de statistieken. Hiermee kunnen ze de daadwerkelijke ruimtebezetting analyseren en optimaliseren. Zo kan de FlexWhere-software op de lange termijn kosten besparen en inzicht geven of het zinvol is om de inrichting aan te passen of zelfs de kantoorruimte te verkleinen of uit te breiden.


Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?