background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
iplussolutions hybride werken

i+solutions koos voor FlexWhere vanwege de eenvoudige navigatie en algemene gebruiksvriendelijkheid.

Annette de Nie, Communications officer

Achtergrond van i+solutions

i+solutions is een liefdadigheidsorganisatie opgericht in 2005. Nu, met meer dan 70 werknemers, blijft i+solutions levens redden door betere toegang tot medische benodigdheden over de hele wereld te creëren.

"Sinds 2005 heeft i+solutions de industriestandaard voor gezondheids aankopen gezet. We voeren een innovatieve agenda aan om de toeleveringsketens voor wereldwijde gezondheid te verbeteren. We combineren inkoop, training, projectmanagement, kwaliteitsborging en technische expertise om een ​​verschil te maken van de eerste tot de laatste mijl, waardoor de kloof tussen patiënten en medicijnen wordt overbrugd."

Wist je dat i+solutions in 2022 HIV-behandelingen heeft verkregen voor meer dan 5,5 miljoen mensen die leven met HIV? Hoe indrukwekkend is dat?

Boy with strip of pills 5.jpg

Situatie

Als groeiende organisatie had i+solutions uitdagingen met ruimte vanwege meer werknemers dan werkplekken.

i+solutions ziet de waarde van persoonlijke samenwerking en verbinding en wil daarom 3 dagen per week op kantoor aanmoedigen voor werknemers.

Maar werknemers hadden geen overzicht van beschikbare werkplekken, en het kon gebeuren dat mensen naar kantoor reisden maar er geen beschikbare werkplekken waren. Of misschien kwamen ze naar kantoor, maar had hun team besloten om vanuit huis te werken, wat resulteerde in verspilde reistijd (en geen plezier met hun team op kantoor!).

iplussolutions-hybride-werken2.webp

"We willen onze collega's flexibiliteit bieden en tegelijkertijd de belangrijke samenhang in ons team behouden." " We hebben ook niet genoeg werkplekken voor iedereen."

i+solutions wil optimaal gebruik maken van hun kantoorruimte en de extra kosten van het uitbreiden van hun kantoorruimte vermijden.

Empty office.jpg

"We willen in de toekomst ons kantoor niet hoeven uitbreiden, in plaats daarvan willen we onze ruimte voor ons laten werken om (toekomstige) kosten te besparen."

Oplossing

i+solutions koos voor FlexWhere vanwege de eenvoudige navigatie en algemene gebruiksvriendelijkheid.

FlexWhere geeft werknemers een overzicht om te zien of er beschikbare werkplekken zijn op kantoor en de vrijheid voor werknemers om te beslissen wanneer ze komen, afhankelijk van:

  • Beschikbaarheid van werkplekken

  • Welke collega's aanwezig zullen zijn op kantoor

We zijn enthousiast dat i+solutions FlexWhere gebruikt en we kijken ernaar uit om hen te ondersteunen in hun hybride werkreis!

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?