bbwind

"Het creëren van flexibele werkplekken is het bijzondere kenmerk van FlexWhere"

Alex Julian Schmitz, Medewerker van BBWind Projektberatungsgesellschaft mbH

BBWind

FlexWhere: De toekomst van flexibiliteit op de werkplek bij BBWind Projectadviesmaatschappij mbH

In een interview met Alex Julian Schmitz, medewerker bij BBWind Projectadviesmaatschappij mbH, werden de voordelen en functies van FlexWhere besproken.

Flexibiliteit als groot voordeel

Schmitz benadrukte dat het creëren van flexibele werkplekken het belangrijkste kenmerk van FlexWhere is. De mogelijkheid om elke dag te kiezen tussen kantoor en thuiswerken wordt als zeer voordelig ervaren.

Gebruiksvriendelijke functies

Medewerkers geven aan dat ze het vaakst de plattegrondfunctie gebruiken om te zien waar hun collega's zijn. Deze functie maakt het ook makkelijk om snel vrije werkplekken te vinden als er spontaan op kantoor gewerkt moet worden.

Aanbeveling voor andere bedrijven

De geïnterviewden raden FlexWhere aan andere bedrijven aan vanwege de eenvoudige bediening en de vele voordelen. De overzichtelijke gebruikersinterface helpt nieuwe medewerkers om snel hun weg te vinden, terwijl de vriendelijke en behulpzame support klaarstaat bij vragen.

Het interview met Schmitz bevestigt de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van FlexWhere als hulpmiddel voor het bevorderen van flexibele werkplekmodellen bij BBWind Projectadviesmaatschappij mbH.


Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?