atreus header

''Bij de introductie waren geen uitgebreide trainingen nodig.''

Anja Huber, Assistent van de Directie en Hoofd Kantoorbeheer

atreus logo

FlexWhere: Structuur en efficiëntie voor de werkdag bij Atreus

We spraken met Anja Huber, Assistent van de Directie en Hoofd Kantoorbeheer bij Atreus GmbH, over de optimalisatie van werkprocessen door de innovatieve softwareoplossing van FlexWhere. Anja deelt haar ervaringen over hoe FlexWhere de werkprocessen van deze toonaangevende Duitse managementadviesfirma heeft verbeterd door een digitaal intern boekingssysteem in te voeren.

Welke voordelen heeft FlexWhere voor Atreus?

De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van FlexWhere hebben ervoor gezorgd dat alle medewerkers van Atreus hun kantoren, werkplekken en parkeerplaatsen flexibel kunnen boeken. Dit past bij onze mobiele werkcultuur en maakt het makkelijk en eenvoudig om de werkdag te plannen. Bij de introductie waren geen uitgebreide trainingen nodig en ook nieuwe medewerkers vinden snel hun weg. 's Ochtends kiezen tussen auto of fiets en spontaan een parkeerplaats boeken, ondersteunt de flexibiliteit van iedereen. Sommige collega's werken 's ochtends thuis en besluiten 's middags naar kantoor te komen. Dat moet goed gepland kunnen worden.

Welke functies worden het meest gebruikt?

Het team van Atreus gebruikt natuurlijk alles graag en enthousiast wat tijd bespaart. Het is beter dan organiseren via Outlook en biedt goede oriëntatie door de overzichtelijke plattegronden van ruimtes en werkplekken. Vooral de boekingsfunctie, de automatisering van het inchecken en de labelfunctie voor verschillende schermen gebruiken we veel.

Zou je FlexWhere aanbevelen aan andere bedrijven?

De eenvoudige en intuïtieve gebruiksvriendelijkheid van FlexWhere, de makkelijke implementatie in het bedrijf en de goede prijs-kwaliteitverhouding spreken duidelijk in het voordeel. Ja, ik zou het zeker aanbevelen.

Hoe beschrijf je de organisatie voor en na de invoering van FlexWhere?

Voordat FlexWhere bij Atreus werd geïmplementeerd, hadden we uitdagingen met het boeken van ruimtes en parkeerplaatsen. Outlook was overbelast met te veel agenda's, wat leidde tot talrijke dubbele boekingen. FlexWhere heeft deze problemen opgelost en biedt nu een overzichtelijke beheer- en planningsfunctie voor ruimtes en parkeerplaatsen.

Kun je de impact na de invoering kwantificeren?

Sinds de invoering van FlexWhere heeft Atreus een aanzienlijke tijdsbesparing gerealiseerd. Medewerkers zijn blij met de flexibele mogelijkheid om de juiste ruimte op het juiste moment te vinden. Het probleem van dubbele boekingen is verdwenen, wat een positief effect heeft op de organisatie.

Welke bijzondere voordelen zie je in het systeem, nu drie jaar na de lancering?

FlexWhere heeft niet alleen het dagelijkse organisatorische leven op kantoor gemakkelijker gemaakt, maar heeft ook geleid tot een merkbare structuur in het kantoor, wat een positieve invloed heeft op de efficiëntie. Ik zou het beschouwen als een positieve hefboom in onze werkprocessen en bedrijfscultuur.

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?