background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Het controlecentrum van FlexWhere Hot Desking-software toont statistieken over kantoorbezetting

Analyseer de kantoor-
bezetting met statistieken

Statistieken Analyseer de kantoorbezetting

Analyseer de werkelijke werkplekbezetting

Maak op data gebaseerde keuzes over de kantoorinrichting. In het Control Centrum zie je precies welke werkplekken populair zijn en welke niet. Analyseer no-shows bij vergaderruimten en houd de werkelijke kantoorbezetting bij. Bespaar medewerkers frustratie van geboekte, maar niet-gebruikte bureaus en zalen. En bespaar op kosten. Met FlexWhere is op- of afschalen van kantooroppervlakte niet langer een gok.

Bekijk een heatmap

De werkelijke werkplekbezetting is het best te zien op onze heatmaps. Duidelijker dan dit wordt het niet: je ziet direct welke werkplekken het meest populair zijn. En welke niet. Inzicht in de kantoorbezetting is de eerste stap naar de ideale kantoorinrichting voor jou en je medewerkers.

Bekijk de werkplekbezetting realtime

Hoe druk is het op kantoor? Met deze grafiek in het Control Centrum zie je direct hoeveel werkplekken zijn bezet. Zo kun je de kantoorbezetting managen. Komt de werkelijke werkplekbezetting uit boven een bepaald percentage? Dan sturen we jou of jouw team een mail. Zo houd je altijd vinger aan de pols.

Download meer data voor verdere analyse

Wil je uitgebreidere analyses maken dan beschikbaar in het Control Centrum? Download de data! Print grafieken of bewaar die als jpg- of png-bestand. Voor bewerking als vectorbestand gebruik je svg. Ook opslaan als pdf is mogelijk. Liever de ruwe data analyseren in Excel? Ook dat kan. Download de gegevens als XSL-bestand of in het universele CVS-formaat.

Werk hybride en help de natuur

Hybride werken betekent dat er minder werkplekken nodig zijn. Dat betekent minder verkeersbewegingen van- en naar kantoor. Ook liftbewegingen worden beperkt. Daarnaast tonen statistieken welke kantoorvleugels of -etages tijdelijk, of zelfs permanent, kunnen worden uitgeschakeld. Een besparing op gebruik is een besparing op energie en schoonmaak.

Start je FlexWhere free trial

Probeer gratis