background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
STF office building

“Gebruik van FlexWhere levert ons extra meters werkruimte op.“

Mark van Vilsteren, Groepscoördinator facilitaire werkorganisatie

https://www.deventer.nl/

Een goede, professionele ontwikkeling van de medewerkers is voor de Gemeente Deventer een belangrijke voorwaarde om de geleverde kwaliteit hoog te houden. Daarom zorgt de gemeente voor een stimulerende werkomgeving en krijgen medewerkers de ruimte om hun werk flexibel in te richten. Op deze manier zijn prestatie en plezier in balans. FlexWhere ondersteunt daarbij.

Mark van Vilsteren, groepscoördinator facilitaire werkorganisatie: “Om de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk te benutten, is er in de planvorming voor de nieuwbouw van het stadhuis sterk ingezet op het nieuwe werken. Wij hebben ruim achthonderd collega’s. Zouden we die allemaal een eigen bureau geven, dan ben je veel ruimte kwijt. Gebruik van flexibele werkplekken levert ons extra vierkante meters werkruimte op."

Functie ’Vind een collega‘ is belangrijk voor flexwerken

“Omdat niemand een vaste werkplek heeft, is het belangrijk dat je kunt achterhalen wie zich waar bevindt in het gebouw. De functie ‘vind een collega’ van FlexWhere geeft hier snel en duidelijk inzage in. Vanuit een gebruiksvriendelijk en eenvoudig te in te voeren systeem is met één druk op de knop te zien waar een collega aan het werk is."

referentie gemeente Deventer Mark van Vilsteren groepscoördinator facilitaire werkorganisatie.jpg

“FlexWhere levert ons werkplekken op." - Mark van Vilsteren

“Ook buiten kantoor door de mobiele app, die we sinds kort in gebruik hebben. Dat maakt de samenwerking efficiënter. Voorheen hadden we te maken met veel bel- en mailcontact. Nu lopen we naar elkaar toe en kunnen we bepaalde zaken makkelijker met elkaar afstemmen. Dat zorgt voor korte lijnen en een snellere besluitvorming."

Werkplekken die passen bij de werkzaamheden

“Een ander voordeel is dat we met FlexWhere snel een vrije werkplek kunnen vinden, die past bij onze werkzaamheden van die dag. Wie zich moet concentreren, zoekt een stille werkruimte op."

Voor projectbesprekingen zoek je een co-work-plek op. FlexWhere toont ons een overzicht van alle vrije en bezette werkplekken, waardoor iedereen direct aan de slag kan in een geschikte ruimte. Al met al een handige applicatie, waar we veel gebruik van maken.”

referentie gemeente Deventer Ilse Heitling, P&O en Projectleider HNW.jpg

“Flexwerken is ideaal als je weet waar je collega‘ s zitten." - Ilse Heitling

Ilse Heitling, P&O en Projectleider HNW: “Werken vanuit vertrouwen en verbinding met elkaar zijn belangrijke elementen van Het Nieuwe Werken. Medewerkers werken op verschillende plekken maar ook bij andere organisaties of thuis. Flexibel werken is ideaal, maar de kans is aanwezig dat je alleen nog maar contact over de mail of de telefoon hebt met je collega’s."

"Ons pand is zo ontworpen dat het formeel en informeel overleg uitnodigt. Dit betekent wel, dat medewerkers vindbaar moeten zijn. Dankzij FlexWhere is iedereen dat en dat is van grote waarde.”

referentie gemeente Deventer Jeannette Beekhof, Management secretaresse Facilitaire dienst.jpg

“Werken met FlexWhere scheelt mij veel tijd." - Jeannette Beekhof

Jeannette Beekhof, Management secretaresse Facilitaire dienst: “We werken met 800 mensen in het gebouw. Om snel een werkplek of een collega op te sporen heb je echt een hulpmiddel nodig. Op iedere verdieping hangt een touchscreen met FlexWhere en het werkt op ieder apparaat waarop je kunt inloggen."

"Het programma is zo gebruiksvriendelijk, dat je er zonder uitleg gelijk mee kunt werken. FlexWhere scheelt mij echt tijd. Als ik iemand telefonisch niet te pakken krijg, kijk ik even of deze persoon in het systeem is ingelogd en op een andere manier bereikbaar is. Ik kan ook zien of iemand überhaupt aanwezig is of extern is. Dat FlexWhere een aanwinst is, merken we als er sporadisch een storing is. Dan regent het klachten dat mensen niet vindbaar zijn.”

Delen:

FacebookLinkedInTwitter
Heeft deze pagina je geholpen?