background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
Boek snel een werkplek met de FlexWhere Desk Sharing App

Reserveer een werkplek
met enkele klikken

Werkplek Werkplek reserveren

Vind een geschikte werkplek

Die werkplek bij het raam? Of toch de stilteplek op de 10e etage? Wellicht de zit-staplek of een plekje in het bedrijfsrestaurant? Waar je medewerker ook wil gaan werken, met FlexWhere is het reserveren van een geschikt bureau simpel. Klik in de app op de datum, vervolgens op de vrije werkplek, dan op het tijdsblok en de reservering is geslaagd.

Ervaar gemak en eenvoud

Apps moeten gebruiksvriendelijk zijn. Duidelijk, snel en zonder opsmuk. Met FlexWhere gaan we uit van een digitale plattegrond van locaties en etages. Met duidelijke iconen kan je medewerker snel een beschikbare werkplek vinden en reserveren. Ook vergaderruimte staan op de plattegrond en zijn te boeken met de app.

Gebruik FlexWhere op ieder device

Of je medewerkers FlexWhere voor Desktop willen gebruiken op een Apple, Windows- of Linux-pc, wij ondersteunen het. Net zoals FlexWhere voor Mobiel werkt op iOS en Android. Het werkplek reserveringssysteem is voor zoveel mogelijk devices beschikbaar. Door pincodes voor de apps houden we de data veilig. FlexWhere past daarom goed in elk BYOD-beleid (Bring Your Own Device).

Reserveringen via een Webbrowser

Reserveringen kunnen ook via een webbrowser gedaan worden. Je hoeft dus geen software te downloaden en te installeren. Dit geldt zowel voor het reserveren van een werkplek als voor het reserveren van een parkeerplaats. Ook geldt dit voor groepsreserveringen wanneer de gebruiker een bureauplanner of admin is. Reserveer vanaf iedere locatie en via ieder device. Het werkt precies hetzelfde als op de app: Gemakkelijk en in slechts een paar klikken!

Download FlexWhere voor Android of iOS

Medewerkers krijgen hun eigen app met FlexWhere voor Mobiel. Deze zeer gebruiksvriendelijke app vraagt geen machtiging, zoals locatiegegevens. En is dus privacy-bestendig. De app toont een keuze voor de locatie en de etage. Medewerkers zien daarna een plattegrond met duidelijke iconen. Wij doen er alles aan om de app zo simpel mogelijk te laten werken.

Breidt het aantal werkplekken uit met werkzones

Ieder kantoor heeft officieuze werkplekken, waar medewerkers regelmatig hun laptop openslaan of samenwerken. Denk aan het bedrijfsrestaurant of zitjes in de tuin. Wij noemen dat werkzones. Definieer die in FlexWhere en je medewerkers zijn toch te vinden voor collega's.

Stadhuis van Deventer. Deze gemeente zet FlexWhere in voor hybride werken.
Gemeente Deventer

“Gebruik van FlexWhere levert ons extra meters werkruimte op.“

Mark van Vilsteren, Gemeente Deventer

Lokaliseer snel een collega, EHBO'er of BHV'er

Het gevolg van hybride werken is dat teams niet altijd bij elkaar werken. Medewerkers vinden hun collega's snel terug met de zoekfunctie. Je organisatie kiest zelf welke informatie beschikbaar is, zoals naam, mailadres en foto. In geval van nood vinden medewerkers via de zoekfunctie of op de plattegrond snel een EHBO'er of BHV'er.

Log automatisch in

Zodra een medewerker inlogt op een desktop of via een docking station, weet FlexWhere waar de collega zich bevindt. Er is geen extra handeling van de medewerker nodig. Dat is wel het geval als de medewerker op een laptop zonder docking station inlogt. Die moet dan met FlexWhere voor Desktop aangeven waar een werkplek gevonden is.

Koppel FlexWhere met Citrix, LDAP, Active directory

FlexWhere gebruikt gegevens die al in je organisatie beschikbaar zijn. We koppelen deze gebruikersgegevens dagelijks. Dat kan via de gangbare methoden zoals Citrix, LDA. Active Directory (AD), UPN of RDP. Je organisatie kiest dat zelf. Doordat wij niets langdurig opslaan, wordt het risico op datalekken geminimaliseerd.

Wijs een bureauplanner aan

Soms is het belangrijk dat teams bij elkaar werken. Dan biedt de bureauplanner uitkomst. Die kan voor teams of een projectorganisatie meerdere werkplekken tegelijkertijd reserveren. Een bureaplanner kan een manager zijn, een teamleider of het afdelingssecretariaat. Dat is instelbaar door je organisatie.

Koppel software voor werkplekken

Wij begrijpen dat FlexWhere slechts één van de vele programma's is waarmee je werkt. Een koppeling is dan ook vanzelfsprekend. Reserveer een werkplek in FlexWhere en zie de gegevens terug in Google Calendar. Mis je een koppeling? Met onze open API kunnen we die snel realiseren.

Werk rustig en ongestoord

Even ongestoord aan een project werken? FlexWhere maakt anoniem werken mogelijk. Schakel de 'verberg mij'-knop in en je collega’s zien niet of, en waar, je werkt.

Reserveer een parkeerplek met FlexWhere

Naast het reserveren van een werkplek is ook het reserveren van een parkeerplaats mogelijk met FlexWhere. Eigenlijk werkt het precies hetzelfde als het reserveren van een werkplek. Een medewerker kan tegelijkertijd een werkplek, een parkeerplaats en een vergaderruimte reserveren. De parkeerplaatsen zien er natuurlijk anders uit dan een werkplek.