De oplossingen van Flexwhere

FlexWhere is dé software voor organisaties die flexibel willen werken. Dit staat ook bekend onder de term Het Nieuwe Werken. Met FlexWhere vinden werknemers een vrije werkplek of een beschikbare vergaderruimte. Ook weten ze precies waar hun collega’s werken. Managers krijgen inzicht in statistieken. Onze software is veilig, uitbreidbaar en houdt rekening met de privacy.

Onze oplossingen

Efficiënt flexwerken met de werkplekmodule

Deze module helpt je snel een vrije werkplek te vinden en collega’s te zoeken op naam, functie of afdeling. Ook statistieken over werkplekgebruik zijn eenvoudig op te halen.

Vergaderruimtes
vinden en reserveren

Deze module helpt je beschikbare vergaderruimtes te vinden en te reserveren, via alle devices. Ook reserveringsstatistieken zijn eenvoudig op te halen.

Dit zijn onze uitgangspunten

Flexwhere Privacy

Privacy

Privacy is belangrijk voor ons. Daarom bouwen we onze software met privacy als uitgangspunt. Zo hebben de mobiele apps geen permissies nodig.

FlexWhere Security

Security

Met een eigen digitale beveiligingsexpert, beveiligde servers, ISO-standaarden en externe audits houden we de beveiliging op het hoogste niveau.

FlexWhere Sensors

Sensoren

Onze software is gemaakt om te functioneren zonder externe hardware. Liever wel gebruik maken van sensoren? Dat kan ook.

Maak een afspraak

Nog vragen over flexwerken of onze software? Praat eens met een van onze experts.

Dorien Willems Account Manager