Meer werkplekken met de nieuwe werkzone

Managers markeren de zones zelf in het Control Centrum

In FlexWhere introduceren we de werkzone, een nieuwe, extra manier om werkplekken in kaart te brengen. De werkzone is een vooraf gedefinieerd gebied waar werken mogelijk is, maar waar geen officiële werkplekken zijn ingepland. Voorbeelden zijn het bedrijfsrestaurant en het dakterras.

Ieder kantoor heeft plekken waar mensen achter hun laptop gaan zitten, maar die niet als officiële werkplek zijn ingericht. De werkzone zorgt ervoor dat ook deze werknemers zich kunnen aanmelden in FlexWhere. Dat kan heel simpel via de TrayApp. Zo zien collega’s in hun TrayApp, webomgeving of op hun mobiele apps waar deze persoon aan de slag is gegaan.

Markeer werkzones in het Control Centrum

Gebouwbeheerders en ICT-afdelingen markeren zelf werkzones in FlexWhere. Dat gaat heel simpel in het Control Centrum. Door minimaal drie punten op de plattegrond te zetten, creëert een organisatie een werkzone. Een werkzone kan ook een vergaderruimte zijn.

De gegevens uit de werkzones worden meegenomen in de statistieken. Net als werkplekken krijgen werkzones binnenkort een heatmap. Zo kunnen gebouwbeheerders, ICT-afdelingen en managers de werkzone meenemen in de analyses.

Werkzone - een plekje claimen 750x422

De werkzone is niet het enige dat is toegevoegd of verbeterd tijdens de release van FlexWhere eind april 2020.. Zo is de beta-switch ook nieuw en is de TrayApp verbeterd. Lees alle release notes.

flexwhere-logo

Benieuwd naar FlexWhere?