background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient
De FlexWhere werkplek reserveren app laat je zien hoe je veilige afstand kunt bewaren op kantoor

Werk Coronaproof op kantoor

Coronaproof Werk Coronaproof

Schakel bureaus tijdelijk uit

Soms staan werkplekken erg dicht op elkaar. Voorkom een kostbare, fysieke verbouwing van het kantoor en schakel de werkplekken digitaal uit. Deze werkplekken reserveren wordt daarmee onmogelijk. In de apps van FlexWhere staan deze werkplekken op grijs. Zo maak je je kantoor snel coronaproof.

Attendeer medewerkers op de afstandsregel

De anderhalve meter afstand is op kantoor is lastig te handhaven. De 'social distance' wordt in de waan van de dag snel vergeten. De app van FlexWhere blijft medewerkers herinneren aan coronaproof werken. Een bericht in de app vraagt je medewerkers de anderhalve meter te respecteren.

Toon een cirkel rondom een bureau

In de anderhalvemetersamenleving moeten we 1,5 meter afstand houden om coronaproof te werken. Maar hoeveel is dat? Toon een cirkel op de digitale plattegrond en help je medewerkers afstand houden. De werkplek wordt zo coronaproof, zonder uitgebreide fysieke maatregelen.

Help de schoonmakers en print de bezetting

FlexWhere is ook facilitaire software. Bespaar op kosten, terwijl je wel zorgt voor een hygiënisch kantoor. Draai aan het eind van iedere werkdag een plattegrond uit met gebruikte werkplekken. Schoonmakers weten dan welke bureaus extra gereinigd moeten worden. Je organisatie leeft de coronamaatregelen na, zonder extra of dubbel schoonmaakwerk van ongebruikte werkplekken.

Bekijk de werkplekbezetting realtime

Hoe druk is het op kantoor? Met deze grafiek in het Control Centrum zie je direct hoeveel werkplekken zijn bezet. Zo kun je de kantoorbezetting managen. Komt de werkelijke werkplekbezetting uit boven een bepaald percentage? Dan sturen we jou of jouw team een mail. Zo houd je altijd vinger aan de pols.