background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient

FlexWhere maakt hybride werken mogelijk

Boek snel een werkplek met de FlexWhere Desk Sharing App

Reserveer een werkplek
met enkele klikken

Werkplek Werkplek reserveren

Hybride werken betekent dat medewerkers zelf kiezen waar ze werken. Op kantoor, thuis of ergens anders? Dat kan met FlexWhere. Komen ze naar kantoor, dan kunnen ze zelf een werkplek reserveren met de FlexWhere App (Android+iOS). Op de plattegrond in de app zien ze welke bureaus beschikbaar zijn. Eentje met een dubbel scherm of een zit-staan-plek wellicht?

Lees verder
Reserveer een vergaderruimte en kies een tijd in de FlexWhere Desk Sharing Tool

Boek vergaderruimten,
manage no-shows

Vergaderruimte Vergaderruimten boeken

Wie flexibel werkt, wil ook flexibel kunnen vergaderen. FlexWhere maakt dit mogelijk. Met onze software is direct te zien welke vergaderruimtes beschikbaar zijn. Deze kunnen ad-hoc worden gereserveerd en gebruikt. Maak je al gebruik van een reserveringssysteem? Dan kan FlexWhere hieraan gekoppeld worden, zodat actuele en toekomstige reserveringen zichtbaar worden in één overzichtelijk systeem.

Lees verder
Het controlecentrum van FlexWhere Hot Desking-software toont statistieken over kantoorbezetting

Analyseer de kantoor-
bezetting met statistieken

Statistieken Analyseer de kantoorbezetting

In ons uitgebreide Control Centre vind je een keur aan gegevens. Bekijk real-time bezetting, analyseer heatmaps en maak gedragen keuzes over het kantooroppervlakte en -indeling. Alle data is te downloaden voor nadere analyse.

Lees verder

Koppel software voor werkplekken

Wij begrijpen dat FlexWhere slechts één van de vele programma's is waarmee je werkt. Een koppeling is dan ook vanzelfsprekend. Reserveer een werkplek in FlexWhere en zie de gegevens terug in Google Calendar. Mis je een koppeling? Met onze open API kunnen we die snel realiseren.