background-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradientbackground-gradient

FlexWhere maakt hybride werken mogelijk

Reserveer een werkplek
met enkele klikken

Werkplek Werkplek

Hybride werken betekent dat medewerkers zelf kiezen waar ze werken. Op kantoor, thuis of ergens anders? Dat kan met FlexWhere. Komen ze naar kantoor, dan reserveren ze zelf een werkplek met FlexWhere voor Mobiel (Android+iOS). Op de plattegrond in de app zien ze welke bureaus beschikbaar zijn. Eentje met een dubbel scherm of een zit-staan-plek wellicht?

Lees verder

Boek vergaderruimten,
manage no-shows

Vergaderruimte Vergaderruimte

Wie flexibel werkt, wil ook flexibel kunnen vergaderen. FlexWhere maakt dit mogelijk. Met onze software is direct te zien welke vergaderruimtes beschikbaar zijn. Deze kunnen ad-hoc worden gereserveerd en gebruikt. Maak je al gebruik van een reserveringssysteem? Dan kan FlexWhere hieraan gekoppeld worden, zodat actuele en toekomstige reserveringen zichtbaar worden in één overzichtelijk systeem.

Lees verder

Werk Coronaproof op kantoor

Coronaproof Coronaproof

Steeds meer medewerkers keren terug naar kantoor. Om de werkplek coronaproof te maken, zijn soms fysieke maatregelen noodzakelijk. Toch hoeft het kantoor niet helemaal te worden verbouwd. Vooral niet als rekening wordt gehouden met de wens van veel medewerkers om soms thuis te werken. FlexWhere biedt dan uitkomst.

Lees verder

Analyseer de bezetting
met statistieken

Statistieken Analytics

In ons uitgebreide Control Centre vind je een keur aan gegevens. Bekijk real-time bezetting, analyseer heatmaps en maak gedragen keuzes over het kantooroppervlakte en -indeling. Alle data is te downloaden voor nadere analyse.

Lees verder

Koppel software voor werkplekken

Wij begrijpen dat FlexWhere slechts één van de vele programma's is waarmee je werkt. Een koppeling is dan ook vanzelfsprekend. Reserveer een werkplek in FlexWhere en zie de gegevens terug in Google Calendar. Mis je een koppeling? Met onze open API kunnen we die snel realiseren.

Maak je eigen FlexWhere

Start je gratis proefperiode