Uw data beschermd volgens de AVG

Lees hier welke maatregelen wij hebben genomen om de privacy van bezoekers en gebruikers van ons systeem te waarborgen.

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing op alle organisaties in de EU. Als organisatie krijgen wij en jullie meer verplichtingen rondom het aantonen van onze verantwoordelijkheid in het beschermen van (persoons-)gegevens.

Los van de nieuwe wetgeving, hechten wij veel waarde aan de bescherming van de privacy van gebruikers van FlexWhere en van bezoekers aan onze website. Daarom spannen wij ons in om bij het gebruik van onze diensten en ons softwareproduct de privacy van betrokkenen zo goed mogelijk te waarborgen. In de afgelopen periode hebben we ons zorgvuldig voorbereid op het voldoen aan de AVG. Dit hebben wij gedaan door onder andere ons informatiebeveiligingsbeleid aan te scherpen, ons privacyreglement te actualiseren, met elke klantorganisatie een verwerkersovereenkomst af te sluiten en een duidelijke privacyverklaring op te nemen op onze website. Vanaf 1 mei zal FlexWhere dan ook volledig in lijn zijn met de AVG.

Heeft u vragen over de maatregelen die wij genomen hebben? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)570 572 214. Wij staan u graag te woord.

flexwhere-logo

Heeft u vragen?