Facilitair Beurs 2016Afgelopen week hebben wij drie dagen met FlexWhere op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in ’s-Hertogenbosch gestaan. Ook wel de Facilitair Beurs genoemd. Het was voor ons de eerste keer dat wij deelnamen aan deze beurs en het was een prima ervaring. Op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, is deze beurs de grootste in Nederland. Niet alleen was er veel interesse voor FlexWhere, ook hebben wij er mooie contacten aan overgehouden. We hebben al verschillende uitnodigingen ontvangen om bij geïnteresseerde relaties op locatie een demonstratie van het systeem te komen verzorgen.

 

Daarnaast zijn wij ook zelf op pad gegaan om vernieuwende producten en diensten te ontdekken, wat betreft facilitair management en gebouwbeheer. Het was waardevol om met verschillende organisaties in contact te komen en om nieuwe inspiratie op te doen.

 

Inmiddels hebben wij ons alweer ingeschreven voor de vakbeurs van 2017, die wordt gehouden op 25, 26 en 27 januari. De beurs zal komend jaar niet in ’s-Hertogenbosch zijn, maar in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor ons is dit iets dichter bij huis.