Hoera, de nieuwe versie van FlexWhere is uit!

In het najaar van 2016 is besloten om een totaal nieuwe versie van FlexWhere te ontwikkelen, FlexWhere 3.0.

Wij zijn blij dat onze klantenkring steeds sneller groeit en dat betekent ook dat wij onze manier van ontwikkelen moeten aanpassen. Tot nu toe was elke implementatie van FlexWhere klant-specifiek, met per klant het nodige maatwerk. Door het sterk groeiende aantal klanten werd het beheer ingewikkelder en konden niet alle verbeteringen en nieuwe functionaliteit bij bestaande klanten worden doorgevoerd.

Wat is er veranderd?

De belangrijkste verandering is dat FlexWhere 3.0 een generiek systeem is. Er wordt geen maatwerk meer gerealiseerd, maar FlexWhere is nu wel goed configureerbaar per klant. Daardoor kunnen releases met verbeteringen en nieuwe functionaliteit eenvoudig bij alle klanten worden doorgevoerd. Elk kwartaal zal een release worden uitgebracht, waarbij de eerste in december van dit jaar wordt vrijgegeven.

Andere belangrijke veranderingen zijn:

  • De beschikbaarheid van de FlexWhere-app in de Appstore en de Google Play Store.
  • De mogelijkheid voor klanten om zelf werkplekken toe te voegen, te verwijderen of te verplaatsen.
  • Uitgebreide mogelijkheden van selectie, export en rapportage van managementinformatie.

Wat betekent dit voor de huidige klanten

Inmiddels zijn al enkele klanten gemigreerd naar FlexWhere 3.0. De overige klanten zullen wij in het komende halfjaar benaderen met het voorstel om over te stappen op de nieuwe versie. Wilt u meer informatie of eerder overgaan op FlexWhere 3.0? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

flexwhere-logo

Laat ons weten
of u langskomt!