Flexibel werken met FlexWhere

Om de beschikbare werkplekken optimaal te benutten en om tijd- en plaatsonafhankelijk werken mogelijk te maken, zijn veel organisaties overgestapt op flexibel werken. Met als groot voordeel dat er bespaard kan worden op huisvestingskosten en energie. Omdat niemand meer een vaste werkplek heeft, is het belangrijk medewerkers de informatie te geven waar zij behoefte aan hebben. Met FlexWhere als werkplek- en ruimtemanagementsysteem zijn de medewerkers geholpen omdat zij snel een collega, vrije werkplek of vergaderruimte kunnen vinden. Dit kunnen zij doen met een touchscreen, desktop, laptop of via de app op een tablet en smartphone. Het management en de facilitaire dienst zijn erbij gebaat omdat zij eenvoudig zicht hebben op onder meer de bezettingsgraad.

 

Waar is een vrije werkplek?Vrije werkplek?
Een vrije vergaderruimte?Vrije vergaderruimte?
Waar zit mijn collega?Mijn collega?
Wat is de bezettingsgraad?Bezettingsgraad?

Flexibel werken brengt een aantal praktische vragen met zich mee:

  • Waar kan ik zitten?
  • Waar zit mijn collega?
  • Waar vind ik een BHV-er?
  • Waar is een vrije vergaderruimte?
  • Kan ik deze vergaderruimte ad-hoc reserveren?
  • Wat is de daadwerkelijke bezetting?
  • Welke ruimtes zijn druk bezocht?
  • Op welke dagen is er een lagere opkomst?
  • Kunnen verdiepingen afgesloten worden?
  • Welke ruimtes vragen om een nieuwe bestemming?

 

Op al deze vragen geeft FlexWhere een duidelijk antwoord.

FlexWhere bestaat uit drie modules:

 

1. Werkplekmodule

Met deze module kun je eenvoudig een vrije werkplek vinden. Collega’s zoeken op naam, functie of afdeling is snel gedaan, waardoor samenwerken binnen en tussen afdelingen soepeler verloopt.
Meer over de werkplekmodule …

 

 

Flexwhere vergader module

2. Vergadermodule

Hiermee is te zien waar er een beschikbare vergaderruimte is. Een vergaderruimte reserveren kan direct via een desktop of display. Koppelen met een ander reserveringssysteem is uiteraard ook mogelijk.
Meer over de vergadermodule …

 

 

Flexwhere vergadermodule

3. Management- en beheermodule

De management- en beheermodule geeft je de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van werkruimtes. Dit door managementinformatie, beheerfunctionaliteiten en een bezettingsgraadmeting aan te reiken.
Meer over de management- en beheermodule…

Door onze app altijd en overal inzichtelijk

Met de FlexWhere-app kun je thuis of onderweg naar je werk al kijken waar je zou willen flexwerken. Op drukke dagen is dat erg handig. Vooral als je kunt kiezen tussen verschillende gebouwen of verschillende vleugels van een kantoorgebouw. Ook een collega vinden of een vrije werkplek vinden is eenvoudig en snel gedaan via de app.

 

De FlexWhere-app

 

“Elk kwartaal een nieuwe release”

 

Wij zorgen voor implementatie, onderhoud, back-ups, updates en de beveiliging van het systeem tegen ongeautoriseerde toegang. FlexWhere wordt aangeboden als SaaS oplossing. Hierbij draait de software bij ons op de server, wat ruimte op de bedrijfsserver scheelt en ontzorgt. Er zijn koppelingen beschikbaar met onder andere TopDesk, Planon en Outlook Exchange. De beschikbaarheid van FlexWhere wordt gewaarborgd door middel van een dynamische broncode-escrowregeling. Zijn er aanvullende functionaliteiten of een aangepaste weergave gewenst? Wij denken graag mee.