Continuïteit door escrowregeling

Ons team is dagelijks bezig FlexWhere verder te verbeteren en de continue beschikbaarheid ervan te waarborgen. Op technisch gebied lukt dat prima. Daar ligt onze kennis en ervaring en die van onze partners in ontwikkeling en hosting. Continuïteit heeft echter ook een juridische en bedrijfseconomische kant. Ook daarin willen wij onze klanten van dienst zijn. Wij hebben daarom een dynamische broncode-escrowregeling afgesloten bij een IT-notaris in samenwerking met de Software Borg Stichting. Dat betekent dat de broncode van FlexWhere volgens de kwaliteitsreglementen van de IT-notaris is gecontroleerd en notarieel is gedeponeerd.

 

De Software Borg Stichting houdt continu toezicht op alle relevante ontwikkelingen van FlexWhere. Dat betekent onder meer dat er jaarlijks een controle plaatsvindt, inclusief een herdeponering van de volledige broncode bij de IT-notaris. De regeling bestaat uit twee onderdelen:

1. Het deelnemen aan de escrowregeling

  • Dit onderdeel geldt voor alle klanten van FlexWhere, die daarvoor kiezen. De kosten van deelname aan de regeling bedragen jaarlijks € 250,-. Dit wordt tegelijk met de licentiekosten van FlexWhere in rekening gebracht. Voor dit bedrag ontvangt u ieder jaar een controleverslag van de (her)deponering van de actuele versie bij de IT-notaris en kunt u in geval van calamiteit een beroep doen op deze regeling.

 

2. Een gebruikersovereenkomst met de Software Borg Stichting

  • Dit onderdeel is aanvullend noodzakelijk voor klanten die FlexWhere afnemen als SAAS oplossing. Daarbij wordt een notariële akte opgesteld, met afspraken over de continuïteit van de hosting van FlexWhere. De kosten van het opstellen van de notariële akte bedragen eenmalig € 350,-.

 

Voor vragen
meer informatie
of deelname